Pregătește-ți pielea pentru sezonul cald! Ce produse trebuie să folosești?

Vara se apropie cu pași repezi, iar temperaturile de afară încep să crească din ce în ce mai mult. În această perioadă pielea noastră trece prin multe schimbări și trebuie să-i acordăm o mai mare atenție. Cât timp folosești produsele cosmetice adecvate pentru protejarea tenului, te vei bucura de o piele și un corp cu aspect sănătos.

Exfoliază-ți pielea!

Dacă ai pielea sensibilă și uscată, este recomandat să îți exfoliezi pielea cel puțin o dată pe săptămână. Alege o cremă exfoliantă cu ulei esențial de cimbru și pulbere de coajă de migdale, care îndepărtează celulele moarte, elimină impuritățile și curăță tenul foarte bine.

_vyr_501Creme_Exfoliante

Hidratează-ți pielea!

Chiar dacă îți hidratezi pielea foarte bine prin alimentație sănătoasă, acest lucru nu este suficient. Ca să te bucuri de un ten cât mai luminos, folosește o cremă hidratantă  pentru ten uscat, cu o textură delicată, care se absoarbe repede. Folosind această cremă vei obține garantat o piele frumoasă cu aspect îngrijit.

_vyr_66vitamin-E-for-dry-skin--Ref-47504-50ml

Tonifică-ți tenul!

În vederea acestui lucru, poți alege dintr-o gamă variată de produse. Optează pentru un ser revoluționar ce conține hexapeptidă-2, despre care este dovedit clinic că iluminează rapid tenul ți îi uniformizează culoarea. Complexul exclusiv Laminaria accelerează reînoirea celulelor și reduce inflamația, tenul devenind mai luminos. Extractele din pepene roșu protejează împotriva deteriorării ADN-ului, care provoacă decolorarea.

_vyr_227PBRRR94-BIOLIGHT-BRIGHTENING-SKIN-CORRECT-SERUM

Nu uita că pielea ta are nevoie de protecție. Te așteptăm la oricare din Saloanele El Studio, ca să încerci oricare din produsele recomandate și îți garantăm că pielea ta va radia de frumusețe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *