Oferta Wella Color Recharge pe shop.el-studio.ro

Wella este o marca cunoscuta in domeniul cosmeticelor, iar multe dintre noi se gandesc la produsele Wella atunci cand e vorba de cosmetice pentru par. Povestea Wella incepe in anii 1880 cand Franz Stroher, un tanar frizer de 26 de ani, decide sa-si deschida propria afacere. Pentru ca in acea perioada perucile erau la moda, iar cei care le purtau erau considerati gentleman, tanarul frizer a inceput sa creeze si sa comercializeze peruci si le oferea clientilor sai si o solutie conceputa pentru a impiedica peruca sa cada.

In urmatoarele doua decenii, Stroher a deschis o mare fabrica in estul Germaniei, ce avea o productie mare. Dupa sfarsitul primului razboi mondial, perucile nu mai sunt la moda, asa ca fii lui Franz, Karl si Georg, decid sa dezvolte produse pentru ondularea permanenta a parului. De aici vine si denumirea companiei, Wella (“welle” inseamna “val” in germana), atat de cunoscuta astazi.

Printre primele produse de succes Wella s-a numarat prima solutie permanent, care s-a bucurat de toata atentia femeilor, apoi, in anii `50, se lanseaza prima crema coloranta cu efect de protejare a firului de par. Printe produsele inovatoare create de Wella se numara si primul produs de fixare a culorii – Accord, Wella Form si Life-tex concentrate (balsamul de par). Din anii `60 compania Wella incepe sa comercializeze produse care se adresaza folosirii in spatiul privat.

In magazinul nostru online http://shop.el-studio.ro/ puteti gasi o gama larga de produse Wella, majoritatea beneficiind de oferte irezistibile.

Saptamana aceasta va propunem aceasta mega oferta: La achizitionarea unui sampon Wella ( orice varianta) si a unui balsam din gama Color Recharge de reimprospatare a culorii, primesti gratuit un Ulei Wella Oil Reflection 30 ml ce contine ulei de macadamia, ulei de avocado si vitamina E cu efect de netezire, stralucire si flexibilitate pentru par._vyr_481sampon-wella-brilliance-wella-conditioner-color-cadou-wella-oil-reflection

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *