Noua colectie OPI VENICE in saloanele El Studio

Opi reprezinta o marca de incredere atunci cand vine vorba de manichiura sau pedichiura perfecta. Acest brand este cunoscut in lumea intreaga de peste 30 de ani. Nu contin nici un fel de substante care ar putea dauna organismului. Sunt foarte rezistente si usor de folosit.

Oja semipermanenta opi este unul dintre cele mai cautate si folosite produse din aceasta gama. Aceasta este destinata tuturor persoanelor, dar in mod special celor ocupate care nu au timp sa-si aranjeze manichiura. Modalitatea de aplicare este asemanatoare unui oje normale, dar uscarea se face la lumina ultravioleta. Timpul de uscare este de aproximativ 2 minute iar aceasta poate sa dureze pe unghii si pana la 2 saptamani.

Unghiile capata in doar cateva minute un aspect minunat si spectaculos, avand o rezistenta de durata. Uscarea se face foarte rapid si pe parcurs nu necesita o atentie speciala. Oja se indeparteaza fara a fi nevoie de pilirea unghiilor.

Noua colectie Opi VENICE este disponibila in saloanele El Studio si pe shop.el-studio.ro incepand cu 11 august! Nu uita pretul nostru special pentru toate lacurile OPI – 33 LEI!

11816102_878851142180169_1858281772406803134_o

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *