Modele de unghii pentru toamna 2019

manichiura femei

Gata cu bulinele, fluturasii, floricelele si rozul bombon. Daca vestimentatia si machiajul vor deveni un pic mai  misterioase, mai profunde sau mai sobre, la fel se intampla si in cazul manichiurii care trebuie sa fie in trend chiar si in sezonul tomnatic.

Manichiura de toamna are un vibe vintage, usor misterios, insa elegant, dar poate fi deosebit de creativa.  Si toamna se poarta culori intense, indraznete in combinatii neobisnuite, la care nu te astepti. Daca insa crezi ca nu poti purta nuante tomantice, poti imbina fara probleme, nuante calde de nudeuri sau bej-uri, cu cele reci, pentru un aspect placut si agreabil.

In cee ace priveste forma unghiilor, daca in alti ani, doamnele si domnisoarele preferau unghiile lungi, anul acesta in tendinte sunt unghiile scurte si de lungime medie.

Manichiuri in trend pentru toamna 2019

Daca preferi stilul clasic, unghiile scurte nude, negre sau rosii vor fi intotdeauna un trend, cu care nu vei da gres, insa le poti combina cu elemente care atrag atentia, cum ar fi margele, sclipici sau modele geometrice, potrivite sezonului ruginiu.

Tendințele de culori pentru sezonul toamnă-iarnă 2019/2020 sunt îndrăznețe și puternice. Din lista de culori de toamna pentru manichiura nu lipsesc nici culorile verde, albastru, orange sau galben.

Bordo-ul si nuantele de rosu inchis sunt printre preferatele noastre si ale clientelor noastre. Unghiile in culoarea bordo se potrivesc cu orice tinuta de toamna, sunt elegante si feminine. Insa, daca ai vrea sa adaugi un element special, le poti decora cu auriu, cu sclipici, pigmenti sau decoruri cu pietre, strasuri sau bijuterii.

Nuantele de pamant, de bej, de camel sau somon inchis se vor asorta minunat la tinutele tomnatice pe care le-ai pregatit si iti vor scoate in evidenta bronzul de vara.  Insa, printre aceste nuante am vrea sa amintim si de tonul maro ciocolatiu care nu lipsește din gama culorilor-vedetă ale acestui sezon. Piesele vestimentare in această culoare nu trebuie sa lipseasca din garderoba dumneavoastra în anotimpul aramiu.

manichiuraNu mai purtam galben ca soarele, dar putem sa ne indreptam atentia catre un galben ce se aseamana cu frunzele copacilor odata cu venirea toamnei, adica ceva in tonuri mai inchise.

O altă variantă în noile tendințe este și culoarea gri sau cea albastra, culori tomnatice care se vor potrivi stilurilor mai indraznete.

Ghiciti cine a revenit in tendinte! Da, imprimeul de tip animal print, atat in vestimentatie, cat si pe unghii. Daca nu esti genul care sa poarte haine cu astfel de model, poti incerca acest print pe unghii. Ai de ales intre leopard, sarpe sau zebra.

Sa nu uitam de negru care e si rebel, dar si elegant si ramane un clasic pentru tendintele in manichiura.

Pana la urma, nu exista reguli stricte care sa ne spune ce tip de manichiura trebuie sa purtam sau sa fim in pas cu moda, ci dimpotriva, cea mai frumoasa manichiura, e cea care te caracterizeaza din toate punctele de vedere. Tot ce iti recomandam pe bune, e ca în sezonul rece sa acorzi o mai mare atentie mainilor si unghiilor, deoarece frigul le sensibilizeaza si le deterioreaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *