Manichiura semipermanenta vs manichiura cu gel

manichiura semipermanenta

Atunci când întâlnim o persoană pentru prima oară, prima acțiune pe care o facem este aceea de a da mână pentru a face cunoștință. Astfel, mâinile sunt cartea noastră de vizită, iar aspectul lor trebuie să tindă spre perfecțiune. Două dintre metodele pe care le putem utiliza sunt manichiura cu gel sau alternative sa, manichiura semipermanenta. Care este diferență dintre acestea?

Procesul de aplicare pentru manichiura semipermanenta vs pentru manichura cu gel

În ceea ce privește procesul de aplicare, manichiura semipermanenta beneficiază de un timp de aplicare mai scurt decât în cazul manichiurii cu gel. Aplicarea semipermanentei se realizează în 5 păși simpli, și anume: curățarea unghiei, îndepărtarea cuticulelor, degresarea unghiei, aplicarea unui strat subțire de bază semipermanentă, aplicarea nuanței dorite în două sau trei straturi în funcție de oja aleasă, aplicarea top coat-ului pentru a sigila manichiura și, în final, degresarea manichiurii semipermanente. După aplicarea fiecărui strat, se introduce mână într-o lampă UV pentru a se usca. De cealaltă parte se situează manichiura cu gel, unde procesul este mult mai anevoios, dar rezultatele sunt de lungă durată. De asemenea, aspectul unghiei devine neted și lucios.

Întreținerea manichiurii

În cazul semipermanentei, nevoia de întreținere apare după aproximativ 3 săptămâni de la aplicare, pe când în cazul manichiurii cu gel, aceasta poate rezistă chiar și până la 2 luni. Gelul are o compoziție mai densă și astfel oferă unghiilor o rezistentă mult mai mare la diferite șocuri. Indiferent cât rezistă aceastea, este recomandat să vizitați un salon la fiecare 3 săptămâni pentru a menține aspectul mâinilor la cel mai înalt nivel.

Îndepărtarea ojei semipermanente și a gelului

Atunci când vine vorba despre renunțarea la unul dintre aceste tipuri de manichiură, manichiura semipermanenta câștiga detașat. Îndepărtarea acesteia necesită aproximativ 15 minute, în timp ce indepartea gelului de pe unghii necesită semnificativ mai mult timp. Nu este recomandat să vă îndepărtați niciuna dintre aceste două tipuri de manichiură acasă. Nerespectarea tehnicilor speciale în vederea curățării unghiilor poate duce la leziuni la nivelul acestora.

Alege El Studio, iar mâinile tale vor străluci!

Indiferent de preferințele dumneavoastră în materie de tipuri de manichiură, El Studio vă așteaptă cu o gamă variată de tehnici de aplicare, culori și multe alte servcii. Alege o echipă profesionistă și devotată, iar rezultatele nu vor înceta să apară!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *