Începe-ți vara cu cele mai fresh tendințe în machiaj!

Pentru că pasionații de Make-up & Beauty nu se vor putea stăpâni niciodată de la a propune noi tendințe, ne putem bucura de recomandări în acest sens, pentru fiecare anotimp în parte! Saloanele de înfrumusețare El Studio au demarat proiectul de cercetare pentru cele mai interesante tendințe în materie de machiaj și au ajuns la un consens sclipitor! Iată recomandările El Studio pentru un machiaj de vară de invidiat:

1. Machiaj cu fard de pleoape cu pigment Neon!

Dacă te-ai ferit mereu de culorile aprinse care ar putea să atragă atenția, vara asta e șansa ta să capeți puțin curaj. Atât El Studio, cât și marii designeri și make-up artists din întreaga lume, îți recomandă fardurile de pleoape cu efect Neon. Acest element extravagant îți va pune ținutele de vară în valoare și, cu siguranță, îți va da un plus de aer nonconformist. Vara anului 2018 este prilejul perfect pentru propuneri colorate și ambițioase!

 

 

2. Contur de ochi tip „Cleopatra”

Chiar dacă la prima vedere, conturul de ochi tip „Cleopatra” ar putea părea demodat, acesta a prins viață odată cu „zgomotul” creat de cele mai avant-gardiste ținute și look-uri de pe marile podiumuri. Codița curbată din tuș negru de la marginea ochiului este împinsă spre clasicul contur egiptean, oferind un look misterios și plin de efect. El Studio îți recomandă acest tip de machiaj pentru ținutele de seară.

 

 

3. Machiaj cu mult, mult blush!

Crezi că folosești prea mult blush? No way! Vara aceasta e nevoie de și mai mult. Așa cum, în ultimii ani, majoritatea trend-urilor în machiaj au implicat o doză de „dus la extrem”, blush-ul rămâne pe poziții și propune una dintre cele mai în vogă obișnuințe în materie de make-up ale acestui an! În funcție de tipul de ten, aplică blush-ul cu încredere și nu uita să porți o ținută accesorizată cu măsură.

 

 

4. Machiaj cu aplicații prețioase!

Ștrasurile și micile aplicații sclipitoare pentru față sunt slăbiciunea anului 2018, în special atunci când are loc un festival sau un eveniment în aer liber. El Studio îți recomandă aplicarea acestora în zona ochilor, pentru crearea unui efect de basm, tipic zânelor și personajelor magice. Fie că alegi ștrasuri mici sau sclipici pentru față, vara îți ține pumnii și îți oferă luminozitatea ideală pentru a-ți pune machiajul în valoare.

 

 

Oricând ai nevoie de un machiaj în tendințe, te așteptăm în cel mai apropiat salon de înfrumusețare El Studio!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *