Epilare definitivă vara: cum să te pregătești de plajă

Epilare definitivă vara cum să te pregătești de plajă

Sezonul estival este în plină desfășurare și sigur ai planificată o vacanță sau mai multe la plajă. Nimic nu se compară cu relaxarea pe care o simți când stai pe un șezlong confortabil și te bucuri de briza mării!

Dar înainte să îți faci bagajele, mai este un pas care reprezintă o corvoadă pentru majoritatea femeilor, și anume epilarea. Înainte să îmbraci costumul de baie preferat, trebuie să scapi de părul nedorit.

Există numeroase moduri prin care poți elimina părul dar una dintre ele se face remarcată pentru eficiența în timp: epilarea definitivă.

Iată care sunt motivele pentru care ar trebui să faci o programare la epilare definitivă în vară:

Ce este epilarea definitivă

Epilarea definitivă implică utilizarea unui aparat epilare IPL sau Laser pentru a arde firele de păr de la rădăcină repetitiv până acestea nu se vor mai regenera iar pielea rămâne fină și netedă.

La El Studio folosim sistemul IPL (Lumina Intens Pulsată), nu epilare definitivă cu Laser, pentru a ajuta clientele să își îndepărteze părul nedorit de pe orice suprafață a corpului. Acesta este ușor de utilizat și funcționează prin încălzirea și arderea rădăcinii firului de păr și a papilei care hrănește rădăcina.

Cât durează un tratament complet de epilare definitivă

Pentru a stabili exact durata și frecvența unui tratament de epilare definitivă vara, trebuie să îți faci o programare la salon unde un specialist El Studio va analiza tipul firului de păr, tipul pielii și mulți alți factori înainte să îți facă o recomandare.

Pentru majoritatea procedurilor, de obicei sunt necesare între 6 și 10 ședințe, iar intervalul diferă, la început vei veni la salon o dată la 5 sau 6 săptămâni iar spre sfârșit ne vei face vizite doar o dată la 3 sau 4 luni.

Care sunt avantajele epilării definitive

Epilarea definitivă elimină nevoia unor tipuri de epilare care trebuie făcute foarte des, cum este cel cu lama sau pot fi foarte dureroase, precum ceara la epilat inghinal. Cu ajutorul unor tratamente bine aplicate, poți scăpa definitiv de părul nedorit!

Acesta este și principalul avantaj al epilării definitive! Imaginează-ți ce plăcut va fi ca în următoarele veri să nu mai fii nevoită să îți faci griji, să te chinui să te programezi la epilare exact înainte de vacanță sau să riști să te iriți pentru că pielea devine mai iritată după ce folosești lama.

Mai mult, vei vedea rezultate de la prima ședință de epilare definitiva! Vei observa că părul este evident rărit deoarece o parte a firelor de păr au fost arse definitiv. Chiar dacă procesul este unul de durată până este eliminat tot părul, tu te vei bucura de rezultate progresiv.

Poți să te epilezi fără probleme în orice sezon, inclusiv vara, atât timp cât ții cont de recomandările specialiștilor.

Cea mai bună soluție ca să te bucuri din plin de mersul la plajă este să te programezi la epilare definitivă vara. Astfel, uiți complet de grija părului nedorit, de iritații sau păr crescut pe sub piele și te bucuri de nisip și valurile mării!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *