El Studio – tratamente faciale de la ACADEMIE

spa-satori-facial

 

Saloanele de înfrumusețare El Studio beneficiază de o gamă de produse de top, atent selecționate pentru a satisface nevoile tuturor clienților noștri. Printre colecțiile noastre de excepție se află și produsele ACADEMIE. Dacă simți că tenul tău are nevoie de un moment de relax, programează-te la cel mai apropiat salon El Studio pentru un tratament facial realizat cu ajutorul produselor premium de la ACADEMIE. Iată care sunt tratamentele de care poți beneficia la El Studio:

 

Tratament Mască Modelantă (pentru toate tipurile de ten)

 

Tratamentul cu Mască modelantă este alegerea ideală pentru orice tip de ten. Acesta este un tratament eficient, care oferă tenului multiple beneficii. De asmenea, în cadrul tratamentului se utilizează o fiolă aleasă în funcție de starea tenului tău. Pentru un tratament revitalizant, care acționează în profunzime și hrănește pielea în funcțiile de nevoile specifice, alege Tratamentul cu Mască Modelantă de la ACADEMIE.

 

Tratament Oxigenant Stimulant (pentru toate tipurile de ten)

 

Dacă tenul tău are nevoie de oxigenare, Tratamentul Oxigenant Stimulant este soluția perfectă! Acest tratament acționează asupra epidermei și înlătură efectele generate de factorii de mediu nocivi (poluare, UV, șoc termic). Tratamentul Oxigenant Stimulant este ideal pentru pielea sensibilă și iritabilă. Alege acest tratament pentru o stimulare eficientă și rezultate vizibile chiar de la prima ședință!

 

Hidratare Optimală (pentru toate tipurile de ten)

 

Tratamentul de Hidratare Optimală este cea mai puternică armă împotriva tenului uscat și lipsit de strălucire. Acest tratament acționează în profunzime și hrănește pielea în 3 pași:

Hidratare imediată – efectele instante ale tratamentului sunt uimitoare. Ingredientele folosite în compoziția acestui produs amliorează receptivitatea tenului și oferă o prospețime instantă.

Hidratare de lunga durata – Prin hidratarea de lungă durată, tratamentul are ocazia de a influența funcționarea celulară.

Anti-deshidratare – În faza de anti-deshidratare, tenul este deja protejat împotriva pierderilor de substanțe nutritive. Tratamentul lasă pielea fină și îi redă strălucirea.

 

Puritate Optimală (pentru tenul gras)

 

Dacă tenul tău are nevoie curățare, Tratamentul Puriatate Optimală este o soluție pe care nu ar trebuie să o ignori. Acesta este un tratament șoc sebo-regulator, care are grijă să elimine toate impuritățile tenului. De asemena, tenul tău va rămâne strălucitor și matifiat.

 

Tratamente  Bazice (pentru toate tipurile de ten)

 

Potrivit pentru orice tip de ten, Tratamentele Bazice sunt ideale pentru curățarea profundă a tenului.

 

Tratament Aromatherapie (pentru toate tipurile de ten)

 

Tratamentul Aromatherapie este un tratament care acționează asupra tenului în profunzime și îi oferă substanțele necesare pentru a-l energiza și hidrata. Acestea funcționează pe beneficiile uleiurilor esențiale și avantajele plantelor din compoziția produsului. De asemenea, tratamentul Aromatherapie lasă tenul plăcut la atingere și parfumat.

 

Pentru oricare din tratamentele faciale menționate mai sus, saloanele El Studio vă așteaptă cu ușile deschise! Fă-ți o programare și oferă tenului tău un moment special.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *