El Studio Style își completează lanțul de saloane cu o nouă locaţie – El Studio Titulescu

el studio

Grupul de saloane El Studio deschide în apropiere de Piața Victoriei un nou salon de înfrumusețare, unde grija pentru detalii și profesionalismul îți atrag atenția de îndată ce treci pragul.

Prin noul concept ”premium” al grupului El Studio, am urmărit să adăugăm un plus de rafinament întregii structuri și să consolidăm filosofia companiei bazată pe calitate, stabilitate și respect. Situat în inima Bucureștiului, salonul El Studio Titulescu te întâmpină cu o atmosferă primitoare și cochetă, în care te bucuri de o atenție deosebită.

Echipa de profesioniști a salonului El Studio Titulescu este pregătită să te pună în valoare cu cele mai noi tehnici și stiluri în materie de înfrumusețare. Mai mult, în noul salon te poți răsfăța cu un set complet de servicii: coafor, manichiură/pedichiură, cosmetic în două cabinete, estetică, masaj și epilare definitivă IPL. Nu în ultimul rând, pentru bărbații care își doresc tunsori moderne, salonul are si zona de frizerie.

Indiferent de tipul de serviciu ales, îți punem la dispoziție produse de cea mai înaltă calitate, pentru a avea rezultate maxime. Printre brandurile disponibile în salonul El Studio Titulescu se regăsesc Kérastase, Moroccanoil, Wella, SP, OPI și Academie.  Profesioniștii El Studio îți vor recomanda produsele potrivite pentru acasa și te vor îndruma cum să le folosești eficient, pentru a obține cel mai bun rezultat.

Pentru ca imaginea ta să strălucească la intensitate maximă, îți oferim 200 de pachete cu servicii de înfrumusețare la un preț redus cu până la 30%. Tot ce trebuie sa faci este sa te programezi telefonic până la data de 31 iulie 2017!

 

Iată pachetele care teașteaptă:

  • Hair Time: tuns + spălat + coafat la doar 53 de lei
  • Skin Time: Tratament Academie anti age modelant la doar 120 de lei
  • Nails Time: Manichiură semipermanentă + Pedichiura clasica OPI la doar 71 de lei

fb-hair-time

fb-skin-time

fb-nails-time

Vă așteptăm cu drag pe ȘoseauaTitulescu 51-59, în zona PiataVictoriei. Programările se fac la numărul 021 311 83 40.

Saloanele El Studio sunt prezente in Bucuresti in urmatoarele zone: Floreasca, Timpuri Noi, Tei, Mosilor, Unirii, Lujerului, 13 Septembrie si Titulescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *