El Studio îți oferă reducere 50% la prima ședință de epilare definitivă IPL

O imagine de invidiat este ca un puzzle compus din piese care au aceeași importanță. Iar o piele mereu catifelată este una dintre acestea. Din fericire, îndepărtarea permanentă a părului nedorit, aspect esențial în îngrijirea personală, este acum mai ușor de realizat, cu ajutorul sistemului IPL, dedicat atât tratamentelor corporale, cât și celor faciale. Această tehnologie modernă se bucură, astăzi, de un real succes în domeniul cosmeticii. Iar noi, cei de la El Studio, știm bine acest lucru.

Ședințele de epilare definitivă IPL sunt personalizate

Ofertă valabilă în saloanele El Studio Tei și El Studio Lujerului

Și, pentru că vrem ca și tu să profiți de posibilitatea de a îndepărta părul nedorit de pe orice suprafață a corpului și, astfel, să te lauzi cu o piele mereu catifelată, îți oferim acum 50% reducere la prima ședință de epilare IPL. Pentru a beneficia de această reducere, trebuie doar să intri pe site-ul El Studio și să te programezi pentru o ședință de epilare definitivă fie la El Studio Tei, fie la El Studio Lujerului. Oferta este valabilă doar la cele două saloane menționate anterior.

Un tratament complet de epilare definitivă IPL presupune între 6 și 10 ședințe

Un tratament complet de epilare IPL presupune între 6 și 10 ședințe. Pentru primele 4-5 sesiuni, este nevoie de 5-6 săptămâni de pauză între fiecare ședință de epilare definitivă IPL. Apoi, următoarele 2-3 ședințe pot fi urmate la interval de 6-8-10 săptămâni, în vreme ce ultimele ședințe de epilare definitivă IPL pot fi realizate la distanță de 3-4 luni. Dar, odată ce ai ajuns la El Studio, specialiștii noștri îți vor oferi toate informațiile de care ai nevoie.

Programează-te acum și beneficiază de reducerea de 50%

Ședințele de epilare definitivă IPL sunt personalizate, iar asta întrucât specialiștii El Studio trebuie să țină cont de particularitățile fiecărui fototip în parte (culoarea pielii, pigmentări specific, culoarea și grosimea firului de păr, etc.), pentru ca tratamentul de epilare definitivă IPL să fie eficient. De aceea, numărul de ședințe de epilare definitivă IPL pentru un tratament complet diferă în funcție de caracteristicile fiecărei persoane, dar și de zona tratată.

Cert este că un tratament de epilare definitiva începe cu prima ședință. Iar, la El Studio Tei și El Studio Lujerului, ai acum reducere de 50% la prima ședință de epilare definitivă IPL. Dacă ai întrebări pe care vrei să le adresezi specialiștilor El Studio sau ai nevoie de sugestii din partea acestora, îi poți contacta la numărul de telefon 0723.341.814 sau la adresa office@el-studio.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *