Diferente intre epilare cu laser si alte tipuri de epilare

epilare cu laser

In prezent putem scapa mult mai usor de parul nedorit pentru ca avem la dispozitie fel de fel de modalitati prin care putem scapa de parul de pe corp. Epilarea cu laser este una dintre modalitatile care va da rezultate mult dorite intr-o scurta perioada de timp.

Daca te-ai hotarat sa apelezi la epilare definitiva trebuie sa stii ca laserul este singurul produs care iti poate garanta un rezultat satisfacator pe termen lung.

Ce implica procesul de epilare definitiva cu laser?

Mai intai de toate trebuie sa stii un tratament de epilare cu laser implica Lumina Amplificata si Stimulata prin Emisia de Radiatii. In acest proces este utilizata o singura unda coerenta care are intotdeauna aceeasi frecventa si viteza de propagare.

Indepartarea parului nedorit cu laserul se realizeaza cu ajutorul unor raze luminoase paralele care au o singura culoare. Un proces de epilare cu laser implica o lumina fixa prin care sunt distrusi foliculii pilosi.

Care sunt diferentele intre epilare cu laser si alte tipuri de epilare

Epilare cu laser vs. epilare cu ceara

Atunci cand te epilezi cu laser vei avea nevoie de mai multe sedinte pentru a obtine rezultatele dorite. In momentul in care vei beneficia de epilare definitiva nu vei mai avea grija parului inestetic, spre deosebire de ceara clasica unde va fi necesar sa astepti ca parul sa creasca pentru a merge din nou la salon. Epilarea definitiva este mai putin dureroasa decat cea cu ceara. Pielea ta va fi mai catifelata atunci cand alegi epilarea definitiva decat atunci cand optezi pentru epilarea cu ceara.

Epilare laser vs. epilare IPL

In cazul epilarii IPL trebuie sa stii ca lungimea de unda a luminii este ghidata catre radacinile firelor de par pentru a le distruge. In cazul in care epilarea IPL se efectueaza mult prea rapid, vei avea nevoie de mai multe sedinte decat in cazul laserului.

Epilarea IPL are un risc mai mare de ardere sau de hiperpigmentare in cazul in care intreg procesul are loc mult prea repede. In cazul epilarii definitive cu laserul, lumina intens pulsata se bazeaza pe o singura unda care are aceeasi frecventa dar si aceeasi viteza de propagare.

El Studio – salonul care are grija de tine

El Studio este salonul care iti va asigura epilarea pe care o doresti.  Pe site-ul salonului vei descoperi cat costa o epilare definitiva pe tot corpul dar si informatiile de care ai nevoie pentru a avea mai multa incredere in intregul proces.

Daca inca ai dubii in ceea ce priveste epilarea cu laser, poti oricand cauta “epilare cu laser pareri” si vei descoperi experientele traite de alte femei care au ales acest serviciu de infrumusetare. O epilare definitiva este o alegere potrivita pentru cele care isi doresc rezultate vizibile o perioada lunga de timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *