Cum sa ai un machiaj rezistent vara

qstudio-make-up-pencil-thecnique-accademia-professionale-makeupartist

Din cauza temperaturilor ridicate, e greu să faci machiajul să reziste pe timp de vară. Asta nu înseamnă însă că trebuie să renunți complet la el. Există anumite trucuri pe care le poți aplica pentru ca machiajul tău să își păstreze farmecul indiferent de condițiile de afară. Iată câteva secrete învațate de la cei mai faimoși make-up artiști:

 

Aplică baza de machiaj

Dacă dorești rezistență garantată a machiajului tău pe durata întregii zile, asigură-te că începi prin a aplica o bază solidă. Primerul va crea un strat protector între piele și fondul de ten aplicat ulterior, pentru ca acesta din urmă să nu se întindă. Este recomandat ca baza pe care o alegi să fie transparentă, pentru ca nuanța să  nu se amestece cu cea a fondului de ten.

 

Folosește pudră de calitate

O pudra minerală de calitate, pentru finisarea machiajului, va contribui la fixarea în profunzime a bazei de machiaj, lăsând pielea radiantă pentru întreaga zi. O pudră translucidă care să nu intre în contradicție cu fondul de ten este alegerea perfectă, care va lăsa farfurile să se fixeze perfect.

 

Fard de pleoape rezistent

Există multe farduri de pleoape profesionale, cu texturi inovatoare waterproof care permit fardului să reziste pentru mult timp, indiferent de condiții. Dacă vrei să obții un look cool, aplică un fard alb sau foarte deschis la culoare pe mijloc pleoapei, sub spranceană și în colțul din interior. Astfel, ochii tăi vor ieși mai bine în evidență.

 

Folosește doar rimel rezistent la apă

Mai ales dacă îți petreci mult timp la plajă sau la piscină, dar și în zilele foarte însorite petrecute în oraș. Pentru ca rimelul să nu se prelingă și să îți distrugă întreg machiajul, e obligatoriu să optezi pentru o variantă waterproof. Astfel, ochii tăi vor rămâne bine conturați în orice condiții.

 

Vrei un machaj profesional și rezistent, pentru un eveniment important sau casual? Te așteptăm la salonul de înfrumusețare El Studio cu o gamă variată de servicii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *