Colorare premium cu Innosense by Wella Koleston Perfect

Cu rezultate vibrante, de durată și cu până la 100% acoperire a părului alb, Koleston Perfect Innosense este prima vopsea permanentă certificată de ECARF (European Centre for Allergy Research Foundation). Molecula inovatoare ME+, conținută de Koleston perfect Innosense, este special creată pentru a reduce riscul producerii alergiilor.

Ce este nou:
Molecula revoluționară ME+ este special dezvoltată pentru a reduce riscul producerii alergiilor*, fără a compromite rezultatul final de colorare; Formula nu conține pPD sau pTD; 22 de nuanțe  frumoase, vibrante și de durată (+9 adiționale prin recomandări de amestec); Nou! 0/0 Special Mix Clear Tone recomandat pentru a personaliza intensitatea nuanțelor Parfum delicat, ușor, de  flori de vară;

Cum functioneaza:
1. Celulele T verifică toate substanțele ce vin în contact cu corpul nostru și decid dacă ele reprezintă sau nu un pericol.
2. Atunci când aceste celule T percep o substanță străină ca fiind potențial dăunătoare, ele activează sistemul imunitar al organismului împotriva ei. Dar câteodată receptorii celulelor T interpretează greșit și activează sistemul imunitar la substanțe care, pentru majoritatea oamenilor, nu cauzează simptome. Atunci când o astfel de substanță vine în contact cu corpul nostru, aceasta determină sistemul imunitar să dezvolte o reacție inadecvată, numită reacție alergică.
3. În rare ocazii, se produc alergii și la produsele de colorare. Aceste alergii sunt cauzate de moleculele conținute de produsele de colorare, molecule ce sunt în același timp responsabile de rezultatele vibrante, de durata culorii pe păr și de acoperirea perfectă a părului alb. Ele se numesc para-phenylendiamine (pPD) sau para-toluenediamine (pTD) și sunt prezente în aproximativ 90% din produsele de colorare.
4. Timp de 20 de ani Wella Professionals a cercetat și a studiat încercând să creeze un produs de colorare care să reducă riscul producerii alergiilor fără să afecteze rezultatele perfecte de colorare pe care clientele le doresc. Soluția Wella Professionals se numește ME+ și este molecula de colorare conținută de Koleston Perfect Innosense. Această moleculă responsabilă de  rezultatele de colorare vibrante, de durata culorii pe păr și de acoperirea perfectă a părului alb are o formă specială, creată de Wella Professioanls, formă pe care celulele T ale corpului nostru o identifică mai greu. De aceea, riscul producerii alergiilor este redus. Este atât de simplu.

INNOSENSE – O gama de colorare premium de la Koleston Perfect. o alegere constienta fara a face compromis intre frumusete si starea de bine. Rezultate vibrante, de durata si cu pana la 100% acoperire a parului alb. Portofoliu complet pentru look-uri expresive si versatile de blond sofisticat, brunet indraznet Ssau rosu provocator.

Experimenteaza in saloanele EL STUDIO noul serviciu de colorare Koleston Perfect Innosense si extrage un card castigator si descopera cadoul tau de Wella Professionals.

Detalii suplimentare despre promotie gasiti aici

el studio blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *