Coafuri de sărbători. Sfatul specialiștilor pentru un decembrie de poveste.

Explozie de eleganță și strălucire. Dacă vrei să faci o declarație de stil la finalul acestui an, citește acest articol si urmează cu sfințenie sfaturile stiliștilor El Studio.

Coafurile joacă un rol esențial în completarea ținutelor de sărbătoare pentru diferite ocazii. De la petrecerile de companie la întâlnirile relaxate acasă, cu familia, sau momentele pline de energie din club alături de prieteni, există o varietate de coafuri care se potrivesc perfect atmosferei și stilului personal. Iată câteva sugestii pentru fiecare tip de eveniment festiv în parte:

Petreceri de companie

Pentru petrecerile de companie, unde eleganța se împletește cu profesionalismul, coafurile sofisticate, dar ușor nonșalante, sunt alegeri excelente. O coadă de cal joasă cu bucle moi sau un coc elegant cu bucle lejere sunt opțiuni care emană rafinament. De asemenea, o coafură semi-prinsă cu șuvițe ondulate poate aduce un aer fresh, ultra feminin.

Acasă cu familia

Pentru întâlnirile relaxate cu familia, confortul și aspectul îngrijit sunt aspecte importante. Coafurile simple, dar îngrijite, precum buclele naturale, coafurile lejere cu părul lăsat liber sau chiar un coc usor și dezordonat, adaugă un plus de stil fără a fi prea elaborat. Pentru cei care doresc un look mai studiat, o coafură împletită sau un stil cu bentițe accesorizate pot completa perfect atmosfera familială.

În club cu prietenii

Momentul petrecut în cluburi sau la evenimente lejere cu prietenii permite experimentarea coafurilor îndrăznețe, pline de energie. Părul lăsat liber, ondulat sau buclat cu volum adaugă un aer sexy și plin de viață. Coafurile half-up, half-down, accesorizate cu clipsuri strălucitoare sau bentițe statement, aduc un plus de strălucire. De asemenea, împletiturile sau cocurile dezordonate cu un aspect mai edgy sunt și ele alegeri populare pentru astfel de ocazii.

În orice context, este important să alegi o coafură care să îți reprezinte stilul și să te facă să te simți încrezătoare. De asemenea, trebuie să acorzi atenție și accesoriilor pentru păr deoarece acestea pot transforma complet o coafură simplă într-una festivă și strălucitoare.

Înainte de a decide asupra unei coafuri pentru o anumită ocazie, este întotdeauna o idee bună să încerci diverse stiluri pentru a găsi ce se potrivește cel mai bine tipului tău de păr și formei feței. Fie că alegi un look sofisticat și elegant sau ceva mai natural, sărbătorile sunt momentul ideal pentru a experimenta frumusețea și versatilitatea coafurilor!

Pentru a obține styling-ul perfect de sărbători asigură-te că te programezi din timp în salonul preferat. Astfel vei beneficia de atenția de care ai nevoie pentru o coafură impecabilă în timp util pentru evenimentele tale festive.

www.el-studio.ro

Verifică și ofertele last minute pe www.promo.el-studio.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *