Ce culoare a părului ți se potrivește?

Orice schimbare de look a unei femei îi poate avantaja sau dezavantaja trăsăturile. Poate din această cauză suntem atât de nerăbdătoare să punem întrebarea “Cum îmi stă?”, după orice schimbare radicală a părului nostru.

Cu toate că gusturile nu se discută, există anumite criterii pe care le putem folosi în avantajul nostru atunci când plănuim să ne schimbăm culoarea părului. Tonalitatea pielii este cel mai important aspect după care să ne ghidăm. Fiecare tonalitate în parte necesită o anumită nuanță care să o pună în evidență. De asemenea, culoarea ochilor influențează estetica look-ului nostru în egală măsură. Pe lângă aceste două mari criterii, trăsăturile, forma feței și tunsoarea aleasă vor afecta look-ul final.

Pentru a stabili culoarea potrivită pentru tine, experții diferențiază tenul prin doua categorii: tenuri calde și tenuri reci. Tonalitatea galbenă a pielii este avantajată de culori calde, în timp ce tonalitatea roz este pusă mai bine în evidență prin culori reci.

1. Culorile închise

Negrul avantajează cel mai frumos un ten alb. O piele deschisă la culoare va crea contrastul potrivit pentru a pune în evidență trăsăturile feței. Pe lângă faptul că negrul întunecă zona feței, acesta scoate imperfecțiunile în evidență. De asemenea, acesta avantajează ochii închiși la culoare sau pe cei albaștrii. În materie de coafuri, vă recomandăm o tunsoare scurtă (bob).

111e4ca05c827af57e1f952ed2123848--black-bob-hairstyles-short-black-hair

d517cd3a2a754bd167fb8eafeb191ec0--nelly-furtado-black-hairstyles

2. Părul roșcat

Dacă alegi părul roșcat, fii sigură că nu vei trece neobservată! Nuanțele de roșu sunt recomandate persoanelor cu ten deschis la culoare. Cu astfel de alegere, este important să se ia in considerare culoarea sprâncenelor, cât și întreținerea părului. Având în vedere că roșul este mai dificil de obținut, mai ales pentru părul închis la culoare, procesul chimic prin care va trece părul tău necesită atenție când vine vorba de îngrijire. De asemenea, tenul pistruiat este perfect pentru această culoare.

87915a44c28f897513e48956243f37cb--white-blouses-go-red

d11a1ee21acf1db8aa1fa7e030539913--natural-redhead-natural-beauty

3. Părul blond

Înainte de schimbarea culorii părului în blond, este bine de știut că acesta va fi supus unui proces chimic accentuat. Din această cauză, va recomandăm să apelați la un salon pentru astfel de intervenții. Blondul este accesibil atât tenului rece, cât și celui cald. Dacă tonalitatea pielii este deschisă, vă recomandăm blondul perlat, cenușiu sau argintiu. Pentru o tonalitate caldă, recomandăm nuanțe de roze, bej sau piersică.

 3590e3e7648d82c3c3decc389cb53fc9--gold-blonde-hair-platinum-blonde-hair-

Rose-Gold-Hair-Color

Saloanele El Studio susțin orice schimbare curajoasă. Îți recomandăm să apelezi la experții noștri pentru un rezultatul pe care ți-l dorești. Programările se fac la numărul de telefon 021 321 83 40. Te așteptăm!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *