Cadouri de Paște pentru cei dragi: 3 seturi de îngrijire pentru ten și păr

A sosit timpul să îți arăți dragostea și aprecierea față de cei dragi printr-un cadou special. Dacă vrei să faci ca acest Paște să fie cu adevărat memorabil pentru ei, ce ar fi mai potrivit decât să le oferi un strop de lux și îngrijire cu produse de înfrumusețare profesionale?

Am pregătit pentru tine un top 3 propuneri de seturi pentru ten și păr, care promit să ofere o experiență completă de îngrijire și răsfăț.

  1. Set pentru repararea părului deteriorat – K18 Starter Set

Inspirat din tehnologiile avansate din industria skincare-ului, acest set revoluționar promite să ofere părului deteriorat o revitalizare profundă și strălucire sănătoasă. Cu ingrediente de înaltă calitate și peptide brevetate, el conține:

  • Ulei de par Molecular Repair cu protecție termică (10 ml): Un tratament intensiv ce repară și protejează părul de daunele cauzate de căldură și factorii de mediu.
  • Șampon Profesional Detox (50 ml): Curăță în profunzime scalpul și părul, eliminând impuritățile și pregătind firul pentru tratamentul de reparare.
  • Masca tratament Leave-In Molecular (50 ml): O mască puternică ce penetrează în cortexul firului de păr, reparând și fortificând structura acestuia.

Cu ingrediente precum peptidele pentru întărirea firului de păr și acidul salicilic pentru curățarea scalpului, acest set oferă o experiență de îngrijire completă firelor deteriorate.

  • Glow Up Set Cheeky Paese

Dacă vrei să oferi un strop de frumusețe și strălucire, acest set de la Cheeky Paese este alegerea perfectă. El conține:

  • Mascara Cheeky cu efect de curbare și lifting (11 ml): Mascara ce definește genele, conferindu-le volum și lungime, datorită formulei sale îmbogățite cu extract de perle negre.
  • Gel pentru fixarea și stilizarea sprâncenelor Brow Styling Soap Browstory (8 g): Un gel transparent ce fixează și stilizează sprâncenele, oferindu-le un aspect natural, plin de volum,  pe tot parcursul zilei.

Aceste produse îți vor aduce un look impecabil și un efect de „glow up” instantaneu.

  • Set cadou luminozitate Academie Les 4 Elements Le Feu Radiance

Pentru cei care se confruntă cu un ten tern, acest set este soluția perfectă. Iată ce conține:

  • Balsamul pentru ten Radiance Aquabaume Eclat – pentru luminozitate și protecție. El șterge semnele de oboseală și revigorează tenul datorită extractului de caise. Textura fresh a acestui tratament combină prospețimea unui gel cu confortul unui balsam și ajută, de asemenea, la fixarea machiajului. Oferă luminozitate și strălucire.
  • Masca Radiance Masque Eclat a L’Abricot – pentru luminozitate și protecție. Șterge semnele de oboseală și revigorează pielea stresată, care suferă datorită stilului de viață urban. Cu extract antioxidant din caise și textură proaspătă, de gel, aceasta oferă strălucire, hidratare și restructurare. Totodată contribuie și la echilibrarea fluxului de apă din piele și contribuie la normalizarea procesului de descuamare epidermică.

Așadar, alege unul dintre aceste seturi de îngrijire pentru a-l  oferi cadou de Paște, ca să aducă bucurie și strălucire celor dragi din viața ta.

Mai multe variante de cadouri găsești pe shop.el-studio.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *