Cadou de 8 martie: Vizita intr-un salon de infrumusetare

8 Martie este o data speciala in calendar, deoarece sunt sarbatorite femeile din intreaga lume. Astfel, in aceasta perioada a anului este indicat sa gasesti daruri potrivite, atat pentru mama, cat si pentru partenera, sora sau alta persoana. Da-ti silinta ca acestea sa fie sarbatorite asa cum trebuie, cu un cadou pe masura bunatatii si frumusetii lor.

Daca in fiecare an le oferi flori si ciocolata, de aceasta data poti sa te orientezi catre un dar diferit. Ti-am pregatit o lista cu 5 idei de cadou 8 martie, care cu siguranta pot fi apreciate de cele mai importante femei din viata ta. 

Iata care sunt acestea: 

  1. Manichiura si pedichiura 

Femeile adora sa se ingrijeasca si sa aiba unghiile mereu facute. De aceea, o vizita intr-un salon de infrumusetare, unde sa-si faca manichiura si pedichiura, repezinta o varianta excelenta de cadou pentru 8 Martie. 

La El Studio pot beneficia de unghii tehnice, realizate ca la carte, asa ca tot ceea ce trebuie sa faci este o programare in salon in data cu pricina, pentru a oferi un cadou 8 martie deosebit.;

1.Masaj de relaxare

Un masaj de relaxare reprezinta o idee minunata de cadou cu orice ocazie. Femeile au nevoie de momente de relaxare, fiindca atat viata profesionala, cat si cea de familie poate fi destul de solicitanta uneori. De aceea, pe data 8 Martie apeleaza la ajutorul unui masaj de relaxare Bucuresti

Cu siguranta, un astfel de dar este primit cu bratele deschise, fiindca putina relaxare n-a facut rau nimanui vreodata! 

2. Tratament facial

Pe langa toate cremele si lotiunile preferate, femeile nu rateaza ocazia de a beneficia de un tratament facial profesional. De aceea, ia legatura cu El Studio si informeaza-te cu privire la cele mai bune tratamente, astfel incat sa stii cat mai bine pe care sa-l oferi drept cadou 8 martie.

Ai mai multe optiuni spre care te poti orienta, printre care se numara: peeling facial, masca modelanta, oxigenant stimulant, tratament de hidratare optimala si tratamente bazice. Cere mai multe date despre fiecare in parte si achizitioneaza-l pe cel pe care il consideri cel mai potrivit acestora. 

3. Coafura noua

O tunsoare, o coafura noua sau cateva suvite? Noi spunem ca oricine aprecieaza  schimbarile de look, asa ca o programare la coafor poate fi privita cu mult entuziasm. Suna la El Studio si programeaza femeile din viata ta. Acestea se pot bucura pret de cateva ore de rasfat, iar la final de o noua coafura care sa le puna in evidenta cele mai frumoase trasaturi, precum sunt ochii. 

4. Voucher cadou

In cazul in care nu ai inspiratie cu privire la cadou 8 martie, poti achizitiona un voucher cadou de 50/100/150/200 de lei El Studio pentru orice serviciu. In felul acesta, acestea isi pot alege singure tratamentele de care vor sa se bucure.

Este varianta optima prin care poti oferi un dar valoros si apreciat, intr-un mod usor si fara prea multe batai de cap. Astfel, ia in considerare aceasta optiune, daca nu stii exact cum poti sa le oferi bucurie femeilor. 

In concluzie, ia in vedere ideile de cadou 8 martie si alege varianta care iti place cel mai mult si care consideri ca se potriveste nevoilor acestora. 8 Martie trebuie sarbatorit ca la carte, asa ca alege un cadou de neuitat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *