„Butterfly cut” este din nou la moda in 2023

Tendintele apar si dispar, iar dupa cativa ani se reiau. Din acest motiv, butterfly cut a revenit in forta in 2023 in trend-urile de beauty. Este o tunsoare spre care se indreapta tot mai multe tinere si femei de toate varstele. 

Printre principalele motive pentru care aceasta tunsoare este atat de populara in prezent, se numara nivelul de luminozitate pe care il ofera fetei, eleganta pe care o emana si versatilitatea. Este o coafura care se potriveste de minune, atat la look-uri de zi, cat si la cele de seara. 

Ce este butterfly cut? 

Aceasta este o abordare moderna a tunsoarei clasice realizate in trepte. Practic, este o adaptare a parului inscarit. 

Aceasta prezinta suvite scurte in jurul fetei, care au rolul de a incadra chipul, si suvite care cresc treptat in lungime spre spate.  Cele mai scurte suvite se opresc, de regula, la linia barbiei.  

Este o coafura care necesita intretinere minima. Poti doar sa-ti usuci parul cu ajutorul unei perii rotunde, pentru a putea iesi din casa cu un look de exceptie. Insa, pentru ca butterfly cut sa-si mentina forma in mod impecabil, poate fi nevoie sa folosesti tehnica taparii si un fixativ, astfel incat sa obtii un plus de volum.  

Aceasta tunsoare este ideala pentru parul mediu si lung, insa stilul poate fi adaptat si pentru podoabele capilare scurte. Pentru a obtine un rezutat pe masura asteptarilor, este indicat sa alegi cu atentie un salon coafor Bucuresti. Poti sa te orientezi catre El Studio, unde gasesti specialisti cu experienta, gata sa te ajuta sa obtii look-ul mult visat! 

Recomandari cu privire la butterfly cut 

In cazul in care adori acest tip de tunsoare si te gandesti sa o porti si tu, este indicat sa tii cont de cateva aspecte. Citeste cu atentie lista cu recomandari de mai jos, pentru a afla daca aceasta coafura este una potrivita pentru tine! 

Adopta butterfly cut, daca: 

  • Ai parul drept, cu o  lungime medie sau lunga. 
  • Esti dispusa sa pierzi putin volum, pentru a obtine un butterfly cut cu straturi realizate corect.  
  • Esti gata sa-ti coafezi si aranjezi parul zilnic. 
  • Nu te feresti de produsele de styling, cu ajutorul carora poti mentine forma coafurii. 

Opteaza pentru o alta coafura, daca: 

  • Parul tau este ondulat sau tip afro. 
  • Ai firele de par foarte groase sau foarte subtiri. 
  • Nu reusesti sa-ti faci parul cu ajutorul unei perii rotunde. 
  • Nu iti doresti sa-ti coafezi parul zilnic, din lipsa de timp. 

In concluzie, aceasta tunsoare inspirata din anii ’70 și ’90 cunoaste din ce in ce mai multa popularitate in 2023, datorita stilului sau versatil si a rafinamentului pe care il emana zilnic.  

Daca te inspira si incanta aceasta idee de coafura, mergi intr-un salon, spune clar ceea ce iti doresti si lasa-te pe mainile unor experti in domeniul frumusetii. La final, bucura-te de un look modern, care te poate ajuta sa arati mai tanara cu circa 5-10 ani.  

Daca ai facut deja aceasta schimbare, lasa-ne o poza cu noua ta coafura, iar daca esti pe punctul de a o face, te asteptam la El Studio! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *