ABSOLUT REPAIR MOLECULAR – cea mai nouă gamă de reparare L’Oreal Professionnel de astăzi și în saloanele El Studio!

Vești bune pentru iubitorii părului sănătos! Începând de astăzi veți găsi la El Studio cea mai avansată gamă de produse pentru repararea părului de la L’Oréal ProfessionelAbsolut Repair Molecular.

Absolut Repair Molecular nu este un ritual obișnuit de reparare, este o adevărată revoluție în îngrijirea părului. Cu o formulă inovatoare ce conține 2% legături peptidice și 5 aminoacizi esențiali, această gamă de produse este concepută pentru a reconstrui structura moleculară a părului de la interior spre exterior, oferind rezultate vizibile încă de la prima utilizare.

Ce înseamnă Absolut Repair Molecular? Cu această rutină în 3 pași, poți repara până la 2 ani de păr deteriorat, restabilind rezistența, elasticitatea și mișcarea sa naturală:

  • Șampon – Curăță, întărește și îngrijește părul. Formula sa specială ajută la repararea și reconstruirea fibrei capilare pentru un aspect sănătos și strălucitor.
  • Serum cu clătire – Repară în profunzime și transformă imediat părul. Acest serum revoluționar pătrunde adânc în structura firului de păr pentru a-l revitaliza și a-l proteja de agresiunile externe.
  • Cremă leave-in – Restabilește elasticitatea și mișcarea naturală a părului. Cu această cremă ușoară și non-grasă, vei obține un păr mătăsos și plin de viață, fără a-l încărca.

Absolut Repair Molecular este soluția părului degradat indiferent de tipul acestuia. Chit că este deteriorat de la tratamente anterioare sau de la utilizarea frecventă a ustensilelor de coafat, această gamă de produse te va impresiona cu siguranță.

Nu mai sta pe gânduri! Vino începând de astăzi în saloanele El Studio din Floreasca, Timpuri Noi, Titulescu și Mihalache și descoperă tehnologia revoluționară Absolut Repair Molecular de la L’Oréal Professionnel.

Gama Absolut Repair Molecular de la L’Oreal Professionnel poate fi folosită si acasă, pentru rezultate maxime fiind necesari toți cei 3 pași ai tratamentului. Îl poți achiziționa chiar acum de pe https://shop.el-studio.ro.

Pentru mai multe informații și programări accesează www.el-studio.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *