5 Uleiuri Esențiale Pentru Un Păr Sănătos

Pentru îngrijirea corespunzătoare a părului, este nevoie să îi conferim cele mai bune și mai hrănitoare substanțe care să îi redea strălucirea, regenerarea și hidratarea. Dacă ne confruntăm cu un păr sensibil și aspru, cea mai eficientă metodă de îmbunătățire a firului de păr este tratamentul cu uleiuri esențiale.

Acestea sunt extracte puternice din plante cu proprietăți magice, care acționează eficient asupra scalpului și a firului de păr, având rol de protecție și redând aspectul sănătos. Iată câteva dintre uleiurile esențiale care ar trebui să se regăsească în orice tratament pentru un păr sănătos:

#1. Ulei de Argan

ulei de argan pentru par

Supranumit și lichidul de aur sau ulei marocan, uleiul de argan este bogat în proprietăți nutritive, fiind unul dintre cele mai folosite produse cosmetice pentru îngrijire. Compus din Vitamina E, Omega 3, 9 acizi grași și antioxidanți, uleiul de argan are efecte uluitoare asupra părului deteriorat, uscat sau aspru.

Uleiul de argan poate fi găsit pe piață sub foarte multe forme, însă recomandat pentru îngrijirea părului este să folosim produsele profesionale. Acestea sunt alcătuite din formule create special pentru păr și scalp, ce conțin diferite combinații de substanțe potrivite fiecărui tip de păr.

În magazinul online cu produse profesionale pentru păr, El Studio oferă o gamă variată de uleiuri esențiale cu argan.

Tratamentul Moroccanoil pentru toate tipurile de păr are la bază ulei de argan care reface și revitalizează părul deteriorat de agresiunile factorilor chimici, conferind părului luciu și maleabilitate. Special pentru părul blond, subțire și deteriorat, tratamentul Moroccanoil Light ajută la refacerea firului de păr, redându-i sănătatea.

#2. Ulei de Jojoba

ulei de jojoba pentru par

Extras din semințele plantei de jojoba, uleiul de jojoba este bogat în antioxidanți, vitamintele A, E și D, substanțe și active și antibacteriene. Pentru stoparea căderii părului și accelerarea creșterii, putem adăuga câteva picături de ulei de jojoba în balsamul de păr pe care îl folosim sau, pentru rezultate mai rapide, putem găsi o formulă creată din mix de uleiuri esențiale. Uleiul de jojoba pentru păr este și un remediu bun împotriva mătreții.

#3.  Ulei de Migdale

ulei de migdale pentru par

Migdalele reprezintă o sursă importantă de vitamina E, alături de care conțin calciu, magneziu și vitamina D. Uleiul de migdale este folosit des în tratamentele pentru păr, ajutând nu doar la creșterea și întărirea firului, dar și la tratarea scalpului iritat.

Un tratament-elixir profesional pentru păr alcătuit din ulei de migdale, ulei de argan și ulei de jojoba este soluția magică pentru regenerare și hidratare.

#4. Ulei de Avocado

ulei de avocado

De fiecare dată când auzim ”avocado”, ne gândim la fructul magic cu numeroase beneficii pentru sănătate. Asemenea fructului din care provine, uleiul de avocado pentru păr conține proteine, acizi grași și vitamintele A,D,E și B6 și este recomandat pentru îngrijirea tuturor tipurilor de păr.

Produsul profesional pentru păr Luminous Smoothening Oil de la Wella este un amestec uluitor de ulei de avocado, ulei de macadamia și vitamina E, îmbinând toate substanțele necesare unui păr sănătos, neted și plin de strălucire.

#5. Ulei de Porumb

ulei de porumb pentur par

Datorită substanțelor active din compoziția sa, uleiul de porumb combate fragilitatea, aspectul uscat al părului și despircarea rapidă a vârfurilor.Amestecat cu alte incrediente naturale, uleiul profesional de la Kerastase Elixir Ultime este ideal pentru protejarea fibrei și redarea frumuseții naturale a părului.

Tratamentele cu uleiuri esențiale sunt soluții magice pentru îngrijirea părului, având atât rol reparator, cât și de protecție. Pentru rezultate garantate, este recomandat să folosim produse profesionale pentru păr, alcătuite din formule speciale destinate exclusiv întreținerii firului de păr.

Accesează chiar azi magazinul online de produse profesionale pentru păr El Studio și găsește uleiurile esențiale de care ai nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *