5 Modele de pedichiură pe care să le încerci în 2022

Pedichiura este cartea de vizită a unei femei. Cu cât ai unghiile de la picioare mai îngrijite cu atât te vei simți mai bine în pielea ta. Uneori poți uita cât de importantă este de fapt aceasta, mai ales în sezonul rece, atunci când unghiile nu mai sunt la vedere. Însă, odată cu venirea verii îți vei dori să îți răsfeți picioarele și să te bucuri de cele mai interesante modele de pedichiură. 

Din fericire, în prezent, doamnele și domnișoarele au la dispoziție o gama cât mai largă de modele de pedichiura astfel încât să poată face o alegere mai potrivită pentru ele. 

Modele de pedichiură perfecte pentru 2022 

1.      Pedichiură minx 

Minx este o tehnică ce se pretează de minune pentru o pedichiură perfectă. Acest tip de pedichiură poate rezista până la 3 săptămâni și nu trebuie să stai stresată că îți va sări oja. 

Cum se realizează acest tip de pedichiură? Ei bine, prin tehnica termocolajului, se va aplica pe unghiile naturale un film flexibil, de plastic cu ajutorul căruia se va obține adevărate accesorii fashion.  Este un tip de pedichiură perfect pentru femeile care nu se tem să iasă în evidență și care dau dovadă de siguranță în orice moment. 

2.      Pedichiură cu modele florale 

Vara este sezonul florilor și a culorilor aprinse, din acest motiv pedichiura cu modele florale nu trebuie să lipsească.  Cu ajutorul acestei pedichiuri îți vei accentua feminitatea și eleganța. Modelele florale sunt cele care impresionează încă de la prima vedere și care oferă unghiei un aspect mai plăcut. Până la urmă, vara este sezonul florilor și trebuie să profiți de asta. 

3.      Pedichiură în culori neon 

Culorile neon sunt la mare căutare mai ales vara, o pedichiură realizată în aceste culori este mai mult decât perfectă. Pedichiura este un accesoriu prețios care îți poate completa orice ținută pe timpul verii. Poți alege nuanțe aprinse de roz, galben, albastru sau roșu care să îți scoată în evidență unghiile de la picioare. 

4.      Pedichiură cu sclipici 

O ojă cu sclipici este mai mult decât perfectă pentru zilele toride de vara. Acest tip de ojă este cu siguranță potrivit pentru pedichiură deoarece, se păstrează foarte bine și reușește să completeze cu succes orice ținută. 

Oja cu sclipici oferă prețiozitate și feminitate în același timp. Rezultatul final va fi cu siguranță unul fabulos. 

5.      Pedichiură nude 

Pedichiură nude este perfectă atât pentru anotimpul călduros, cât și pentru cel geros. Aceasta inspiră delicatețe și feminitate în același timp. Dacă ești adepta stilului simplu și feminin, atunci gelul nude este perfect pentru tine. Acest tip de pedichiură este perfectă pentru femeile care adoră să poarte rochii feminine și vaporoase. 

Îngrijirea corectă a unghiilor de la picioare este esențială 

Unghiile de la picioare trebuie să fie sănătoase și îngrijite. Nu este suficient doar să îți vopsești unghiile cu ojă, ci trebuie să le cureți cât mai bine. Folosește produse hidratante care să îți relaxeze și care să îți catifeleze picioarele. 

Pedichiura ta va arată mult mai bine dacă îți îngrijești picioarele așa cum ar trebui.  Nu uita niciodată că o pedichiură frumoasă și îngrijită te reprezintă. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *