5 beneficii ale masajului de relaxare

Stresul și oboseala, acumulate zi de zi, se răsfrâng asupra întregului corp. Deși timpul nu ne permite să profităm la maxim de beneficiile masajului de relaxare, specialiștii ne recomandă să vizităm, cel puțin o dată pe lună, un salon de masaj de relaxare, pentru terapii realizate de profesioniști.

Este dovedit științific faptul că masajul de relaxare ne ajută să ne regăsim liniștea și starea de bine. Însă, masajul de relaxare are și alte beneficii, de care este bine să profităm:

Masajul de relaxare calmează durerile fizice

Durerile de spate, de exemplu, sunt frecvente la orice vârstă. Durerile fizice, în general, ne afectează starea de bine și generează disconfort. Ceea ce nu știm, însă, este că masajul de relaxare are rol esențial în calmarea durerilor fizice. Frecvența cu care alegem să beneficiem de avantajele masajului de relaxare este și ea foarte importantă. Deși programul încărcat nu ne permite, specialiștii recomandă minim doua ședințe de masaj de relaxare pe lună.

Masajul de relaxare ajută la întărirea imunității

Cu toții căutăm soluții pentru întărirea imunității, iar masajul de relaxare ne poate veni în ajutor, dacă îl includem în rutina noastră săptămânală. Masajul de relaxare reușește să stimuleze organismului, oferindu-i acestuia forță să lupte împotriva virușilor cu care intră, zilnic, în contact.

Masajul de relaxare înfrumusețează aspectul pielii

Prin fermitatea pe care o aduce pielii, masajul de relaxare contribuie la înfrumusețarea aspectului pielii. Mai mult decât atât, masajul de relaxare poate fi un aliat de nădejde în lupta cu celulita, deoarece, prin masaj, are loc stimularea circulației limfatice, responsabilă cu eliminarea toxinelor și a celulelor de grăsime.

Masajul de relaxare ameliorează migrenele

Migrenele fac parte din viața noastră, mai ales atunci când avem zile solicitante, stresante, aglomerate. S-a demonstrat că o singură ședință de masaj de relaxare are efecte benefice asupra pacienților care suferă de migrene cronice.

Masajul de relaxare îmbunătățește postura corpului

Mai toți avem o postură greșită, încă din copilărie. Specialiștii vorbesc tot mai mult despre rolul pe care îl are masajul de relaxare, astfel că, doar o singură ședință de masaj de relaxare pe săptămână, ne poate susține în demersul nostru de imbunătățire a posturii corpului.

Tonusul muscular, tensiunea și circulația sanguină sunt și ele îmbunătățite dacă apelăm la masajul de relaxare. Sedentarismul, alimentația nepotrivită și hidratarea necorespunzătoare fac parte din rutina noastră zilnică și ne afectează starea de bine. Masajul de relaxare vine să contracareze efectele sedentarismului și alimentației greșite, aducând, asupra organismului, beneficii deloc de neglijat.

Vizitează salonul de masaj de relaxare El Studio

Bucură-te de un masaj profesional în salonul de masaj de relaxare El Studio, într-una din cele 9 locații. Programează-te acum!

Un comentariu la „5 beneficii ale masajului de relaxare

  1. Masajul este una din principalele moduri prin care imi place sa ma relaxez. Prin masaj am reusit sa scap de o anxietate severa si sa reduc considerabil depresia. Stiu ca suna ciudat, dar efectele masajului tin mult timp dupa ce le-ai facut. De exemplu, eu ma duceam acasa iar a doua zi, inca ma simteam zen.

    Daca nu le-as fi incercat, nu as fi crezut, dar asa stiu ca functioneaza pentru ca le-am incercat pe pielea mea – la propriu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *