3 reguli pe care trebuie sa le urmezi pentru a avea sprancenele dorite

Sprancenele sunt o parte importanta a aspectului tau, de aceea trebuie sa le acorzi atentie. Daca nu ai timp sa ajungi prea des la un profesionist sa te penseze si sa iti ofere un tratament cosmetic profesional, fi atenta la cele 3 reguli de aur:

Machiaj

Nu te pensa prea des

Daca simti ca sprancenele tale au inceput sa creasca, nu le pensa excesiv. Poti sa le aranjezi cu un pieptene special sau sa folosesti niste mascara transparent, special pentru ele. Asa, firele rebele nu vor arata deloc rau, ci mai degraba natural si nu vei strica forma pe care ti-a dat-o expertul.

Nu te pensa prea mult

Ai grija cate fire de par smulgi, pentru ca ele nu vor mai creste la loc daca faci un obicei din a te pensa excesiv si risti sa ramai cu niste sprancene foarte subtiri si inestetice. Du-te la salon pentru a-ti da forma potrivita fetei tale, apoi penseaza numai firele care cresc pe margine.

Nu folosi o oglinda care mareste 

Specialistii spun ca o oglinda de genul acesta te pacaleste cand nu ai experienta. Te poate face sa vrei sa te pensezi din ce in ce mai mult, pentru ca sprancenele tale par mai mari.

Pentru un plus de frumusete, poti ascunde micile imperfectiuni ale sprancenelor tale cu ajutorul unui kit cu care sa acoperi locurile goale si care are si ceara, care sa iti potoleasca firele rebele recomandat de specialistii in cosmetica de la El Studio.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *