10 ani de frumusete!

Conditie esentiala pentru succes este echipa puternica de langa tine. A crea o echipa este o provocare uriasa. Angajarea unor oameni nu este de ajuns pentru ca acestia sa se numeasca o „echipa“.

Cele mai bune echipe, spun specialistii, sunt cele care au investit timp in construirea unei fundatii care reprezinta un cadru de lucru comun pentru toti. „Cladirea“ propriu-zisa este reprezentata de infrastructura si dinamica echipei. Increderea, puterea exemplului si munca in echipa sunt ingredientele vitale pentru constructia unei organizatii eficiente. Grupul EL STUDIO a fost conturat pe cateva idei fundamentale: respect, calitate, stabilitate. Adaugati pasiune, comunicare si profesionalism si veti obtine echipa EL Studio Style.

Istoria grupului El Studio incepe in anul 2005, odata cu deschiderea primului salon, in zona Floreasca, urmat în anul 2009 de cel de-al doilea salon, situat în zona Timpuri Noi. Anul 2012 aduce un nou salon in Grupul El Studio, deschis pe bulevardul Lacul Tei. Din dorinta de a excela, in anul 2013 am deschis o noua locatie pe Calea Mosilor, iar in 2014 a aparut salonul numarul 5, in zona Unirii.

Grupul El Studio reprezinta unul dintre conceptele de succes in domeniul infrumusetarii. Anul 2015 este dedicat inaugurarii celor 10 ani de existenta in domeniul infrumusetarii.

Echipa noastră este formată din  oameni talentaţi, creativi şi pasionati, ce ne demonstrează zi de zi dorinţa de a se autodepăşi.

Dinamismul, experienţa şi profesionalismul sunt calităţile ce definesc cel mai bine echipa noastră, ceea ce determina aprecierile pozitive ale clienţilor noştri.

Ne preocupă permanent nivelul nostru de pregătire, motiv pentru care participăm în mod regulat  la cursuri, seminarii de perfecţionare şi evenimente.

O prima oferta pregatita pentru dumneavoastra, o puteti gasi in salonul Unirii – El Studio.

Manichiura cu gel OPI la numai 95 de lei!

unnamed (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *