Mezoterapia facială: Ce este, ce poate trata și ce rezultate vei vedea

mezoterapie

Deși extrem de populară în Europa, mezoterapia este mai puțin cunoscută în România, ceea ce este surprinzător, deoarece poate fi utilizată pentru a aborda o serie de probleme ale pielii, inclusiv deshidratarea, liniile fine și chiar căderea părului.

Femeile, dar și bărbații sunt într-o căutare continuă pentru acea piele strălucitoare. Cu industria de înfrumusețare plină de tratamente de înfrumusețare care promit rezultate miraculoase, este ușor să te simți copleșit. Dar există câteva proceduri care te pot ajuta să obții pielea dorită. Mezoterapia este o astfel de procedură care promite să strângă și să vă întinerească pielea. Nu ai auzit niciodată de ea? Nu-ți face griji. Parcurge acest articol și  vei afla mai multe despre această procedură pentru față.

Ce este mezoterapia?

Mezoterapia facială este un amestec unic de acid hialuronic care folosește ingrediente bioactive, precum antioxidanți, enzime reparatoare, peptide, aminoacizi, toxină botulinică A pe bază de plante și SNAP 8. Există o gamă de produse de mezoterapie care pot fi adesea combinate pentru a viza fermitatea pielii, elasticitatea și strălucirea. Fiecare amestec este adaptat pielii tale.

Mezoterapia folosește ace mici pentru a administra cocktailul de ingrediente unice în mezoderm (stratul mediu al pielii). Aceste ingrediente sunt personalizate pentru tine și pielea ta, iar amestecurile unice stimulează fibroblastele să producă mai mult acid hialuronic, colagen și elastină (în funcție de nevoile pielii), lăsându-ți o piele mai hidratată, cu o suprafață întinerită și o față cu aspect natural.

Ce poate trata mezoterapia?

Astăzi, mezoterapia este utilizată pentru a trata o serie de afecțiuni ale pielii și pentru a aduce îmbunătățiri vizibile la nivelul texturii, inclusiv:

  • întinerirea pielii
  • laxitatea pielii
  • cearcăne sub ochi
  • reducerea acneei
  • decolorarea vergeturilor
  • reduce celulita
  • strânge pielea slăbită oferindu-i elasticitate
  • deschide pielea pigmentată
  • tratează alopecia, o afecțiune care cauzează căderea părului

Ideea din spatele mezoterapiei este ca ea să corecteze problemele de bază, cum ar fi circulația slabă și inflamația care provoacă leziuni ale pielii.

Ce rezultate vei vedea?

Rezultatele apar de obicei după un curs de șase tratamente și cresc în timp odată cu formarea de colagen și elastină. Efectele sunt de lungă durată și durează de obicei în jur de 12 luni. Mezoterapia ca tratament unic nu va da rezultate de durată, iar tratamentele trebuie efectuate inițial la fiecare 1-2 săptămâni. Prin injectarea acestor cocktailuri unice de acid hialuronic și vitamine, mezoterapia promovează producerea de colagen și elastină și stimulează metabolismul pielii producând o piele mai sănătoasă și mai radiantă. Deși mezoterapia arată rezultate promițătoare în tratarea mai multor probleme ale pielii, are nevoie de cercetări aprofundate pentru a-și confirma eficacitatea în a ajuta la eliminarea grăsimilor. Este întotdeauna mai bine să consulți un medic cu experiență înainte de a te supune mezoterapiei sau a oricărei alte proceduri cosmetice. În cazul în care ți-a fost recomandată această procedură, lasă-te pe mâna specialiștilor și bucură-te de rezultate vizibile. Tenul tău va avea un aspect mai fresh și pielea își va schimba structura după producerea colagenului și a

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *