Idei de manichiură de Halloween pe care trebuie să le încerci

Idei de manichiură de Halloween pe care trebuie să le încerci

Petrecerile de Halloween se apropie cu pași repezi! Tu te-ai pregătit? Indiferent dacă vei merge la o petrecere organizată sau doar sărbătorești acasă, nu înseamnă că nu trebuie să te costumezi și să te răsfeți cu o manichiură tematică.

Profită de orice ocazie pentru a sărbători! Îți venim în ajutor cu o varietate de idei de manichiură, unele mai simple, pe care le poți purta în fiecare zi, chiar și la muncă și altele mai ieșite din comun, mai potrivite pentru o petrecere.

1.Manichiură bicoloră

Îți dorești o manichiură care se pretează în același timp pentru o sărbătoare, cât și pentru o zi obișnuită, fără să ieși prea mult în evidență? Îți propunem să îți vopsești unghiile în două nuanțe: negru clasic și un portocaliu care îți amintește de dovlecii sculptați.

Dacă îți dorești ca manichiura ta să reziste mai mult de o săptămână (în special dacă speli des vase sau faci alte munci fizice) îți recomandăm să îți faci o programare pentru o manichiură semipermanentă sau cu gel care va rămâne pe unghii pentru aproape o lună.

2. Manichiură împăienjenită

Halloweenul este asociat cu mai multe simboluri precum dovleci, personaje din filme de groază, fantome și, mai ales, păienjeni și pânze de păienjeni. De ce să nu îți ornezi și unghiile cu aceste arahnide care pot părea înspăimântătoare?

Poți încerca să îți pictezi singură pe unghii acest design cu o pensulă subțire dar s-ar putea să fie complicat dacă nu ești ambidextră. O soluție mai potrivită ar fi să apelezi la un salon de manichiură de încredere.

3. Manichiură alb-negru

Dacă te-ai uitat la multe filme de groază sigur ai observat că multe personaje negative poartă o mască albă. De ce să nu încerci o manichiură alb-negru cu anumite unghii accent pe care să ai câte un desen tematic?

4. Manichiură mată

Nuanța neagră la unghii nu este pentru oricine. Trebuie să fii o persoană îndrăzneață pentru a purta cu încredere această non-culoare. Dacă alegi un strat matifiant pentru top vei obține un aspect elegant și rafinat.

Pentru a transforma totul într-o manichiură perfectă pentru Halloween, adaugă câteva accente cu ojă roșie care să imite stropii de sânge care curg. Obții astfel o manichiură care poate părea obișnuită de la distanță, dar înfricoșătoare de la apropiere.

5. Manichiură plină de pânze de păianjen

Vrei o manichiură care pare foarte complicată dar în același timp foarte simplu de realizat dacă specialiștii potriviți? Alege salonul de înfrumusețare preferat și arată-le o poză cu aceste unghii negre cu imprimeu alb care imită o pânză de paianjen.

Dă-ți frâu liber imaginației și creativității și alege o manichiură de Halloween care să te inspire! Poți alege fie una mai puțin evidentă, care poate fi purtată în fiecare zi, fie una care te va ajuta să ieși în evidență.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *