Cu ce se ia vopseaua de par de pe piele?

Vopsirea parului acasa are avantajele sale, precum este pretul scazut al procedurii, insa prezinta si cateva minusuri. Se poate intampla sa-ti patezi pielea in timpul procesului de colorare. De aceea,  este esential sa afli care sunt cele mai bune metode prin care te poti curata.

Prin urmare, daca preferi sa-ti schimbi look-ul in incinta propriei locuinte, te ajutam sa afli cu ce se ia vopseaua de par de pe piele. Iti oferim cateva variante usor de pus in practica, cu ajutorul produselor din locuinta.  

Cu ce se ia vopseaua de par de pe piele? 

  • Acetona 

Daca te intrebi cu ce se ia vopseaua de par de pe piele, afla ca acetona reprezinta o idee buna in acest sens.  

Insa, acesta poate dauna pielii, asa ca este bine sa o folosesti doar pentru curatarea mainilor. Contactul prelungit cu pielea poate provoca arsuri, asa ca asigura-te ca te clatesti rapid, in cazul in care simti vreun disconfort.  

  • Demachiant pe baza de ulei 

Demachiantul pe baza de ulei, conceput pentru indepartarea machiajului, reprezinta una dintre metodele prin care poti indeparta vopseaua de la nivelul fetei si nu numai. Inmoaie o cantitate mare de demachiant pe o bucata de vata si sterge usor reziduurile de culoare.  

In cazul in care demachiantul pe care il utilizezi in mod obisnuit nu functioneaza, poti incerca o varianta mai puternica.  

  • Ulei  

Uleiul poate ajuta la dizolvarea vopselei vechi. Maseaza bine petele cu ulei si lasa lichidul sa actioneze cat mai mult timp, chiar si peste noapte. Apoi, spala zonele cu sapun si apa calda.  

Poti folosi atat ulei de cocos si de masline, cat si ulei pentru bebelusi. De asemenea, este potrivit si uleiul de migdale sau cel de jojoba. 

Aceasta este o solutie care functioneaza bine pentru nuantele deschise si vopselele semipermanente.  

  • Otet 

Otetul poate ajuta la descompunerea vopselei. Toarna putin otet pe o carpa curata sau pe un burete nou, apoi freaca delicat zonele patate.  

Chiar daca otetul este un bun dizolvant al vopselei, este posibil sa irite pielea, mai ales daca ai tenul sensibil. De aceea, cel mai bine este sa il folosesti cu grija.  

  • Fixativ 

Fixativul contine alcool, asa ca poate functiona excelent in lupta cu reziduurile de vopsea de par. Pulverizeaza fixativ pe un prosop, o bucata de vata sau pe un tampon demachiant si sterge urmele de vopsea de pe maini sau din spatele gatului.  

Fixativul poate usca pielea, asa ca este indicat sa-l tii la distanta de fata. Pentru petele de la nivelul chipului, utilizeaza o alta solutie eficienta. 

  • Bicarbonat de sodiu si detergent de vase 

Indeparteaza vopseaua de pe maini cu o pasta formata din bicarbonat de sodiu si detergent de vase. Toarna ambele ingrediente intr-un castron mic, in cantitati egale si amesteca pana obtii o pasta groasa.  

Inmoaie o bucata de vata in vas si freaca bine pielea cu aceasta. Dupa ce reusesti sa elimini vopseaua de pe corp, clateste pielea cu apa calda si sapun.  

Acest dizolvant realizat acasa poate fi destul de dur pentru pielea ta, asa ca cel mai bine este sa-l folosesti doar in zona mainilor si in spatele gatului. Daca il folosesti pentru a curata urechile sau linia fetei, freaca usor si opreste-te imediat, daca simti mancarime sau usturime.  

Acum ca ai aflat cu ce se ia vopseaua de par de pe piele, ti-a ramas doar sa te gandesti la look-ul pe care doresti sa-l adopti. 

In cazul in care vrei sa schimbi culoarea parului intr-un mod simplu, rapid si fara batai de cap, apeleaza la expertii El Studio. Aici te lasi pe mana specialistilor in domeniu, care se asigura ca obtii culoarea mult dorita, in mod optim.  

In plus, aici gasesti servicii de epilare laser, cosmetica, manichiura si pedichiura, mezoterapie, masaj de relaxare si multe altele. Altfel spus, la El Studio gasesti tot ceea ce iti trebuie, pentru a te bucura de aspectul fizic pe care ti-l doresti. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *