Wella INVIGO – produse pentru îngrijirea părului în saloanele El Studio!

Noua colecție de produse pentru îngrjirea părului Wella INVIGO este disponibilă în saloanele de înfrumusețare El Studio. Dacă nu ai mai avut ocazia să experimentezi cu produsele Wella, noi îți oferim cea mai bună ocazie! Gama de produse INVIGO este, probabil, ceea ce căutăm cu toții – soluții eficiente și de calitate pentru o îngrijire a părului ca la carte. Pentru că ținem la calitatea produselor utilizate și recomandate, colecția INVIGO ocupă un loc special pe rafturile saloanelor noastre. Tocmai de aceea, acestea vin împreună cu o promoție de nerefuzat: la orice produs INVIGO achiziționat din saloanele El Studio, primești cadou un lac de unghii O.P.I! Iată tot ce trebuie să știi despre noua colecție Wella:

Șase categorii de produse pentru îngrijirea părului

Colecția INVIGO se împarte în șase categorii diferite, fiecare fiind gândită pentru o necesitate anume.

Wella Invigo Color Brilliance – produse pentru îngrijirea părului care oferă strălucire instantanee părului colorat și protejează culoarea până la 7 săptămâni, datorită tehnologiei INVIGO – Blends.

Wella Invigo Nutri Enrich – produse pentru îngrijirea părului care oferă hidratare instantanee părului uscat.

Wella Invigo Volume Boost – produse pentru îngrijirea părului care oferă volum, fără a îngreuna părul și densitate pentru firul de păr fin.

Wella Invigo Balance – produse pentru îngrijirea părului care acționează asupra scalpului sensibil.

Wella Invigo Blonde Refill – produse pentru îngrijirea părului blond, care elimină reflexiile nedorite.

Wella Invigo Color Refill – produse pentru îngrijirea părului care oferă o textură mătăsoasă și elimină reflexiile nedorite ale părului închis la culoare.

Te așteptăm în cel mai apropiat salon El Studio!

2 comentarii la „Wella INVIGO – produse pentru îngrijirea părului în saloanele El Studio!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *