Vrei o schimbare? Află care sunt cele mai în vogă coafuri de toamnă

Se spune că toamna este momentul potrivit pentru o schimbare de look. În cazul în care îți dorești ceva nou și vrei să te simți cât mai bine în pielea ta, poți apela cu succes la o coafură sau, de ce nu, la o tunsoare la modă, eventual și la o nuanță nouă a părului, iar de toate acestea îți pot fi oferite de un salon coafură.

Momentele de relaxare sunt un must, mai ales atunci când ai o viață foarte încărcată. Multe doamne și domnișoare găsesc relaxant timpul petrecut la un salon de cosmetică. Astfel, ce ar fi să îmbini utilul cu plăcutul și să faci o vizită la unul dintre saloanele El Studio – Coafor București, pentru a pleca relaxată și cu un nou look?!

Idei de coafuri pentru toamna 2020

 

Pentru a-ți veni în ajutor cu câteva idei și pentru a ne asigura că vei găsi inspirația de care ai nevoie, am pregătit câteva propuneri de care poți profita. Iată ce coafuri de toamnă și tehnici de vopsit sunt în trend:

  • Balayage

Chiar dacă a devenit cumva o tehnică destul de comună de vopsit, nu se va demoda prea curând. Numeroase persoane încă decid să își vopsească părul în acest mod. În funcție de nuanța părului și de lungimea lui, specialiștii El Studio – salon coafură – vor ști, cu siguranță, ce este de făcut!

coafor balayage

  • Bretonul retro

Acesta nu este un orice fel de breton, ci unul retro. Caracteristica principală în funcție de care poți să îl deosebești de un breton normal este abordarea. Puțin mai sus de sprâncene pentru a încadra fața cât mai bine, ușor oval, bogat și deloc filat, toate acestea sunt detaliile care fac diferența. Este recomandat pentru persoanele cu fața lungă și maxilar proeminent.

  • Wavy look

Simplu și mereu la modă! Nu prea exagerată, coafura wavy, este preferata doamnelor și domnișoarelor atunci când vine vorba despre evenimente de seară și de zi, care nu necesită pregătiri îndelungi. Chiar și mersul la job poate fi un prilej oportun pentru a apela la acest tip de coafură.

wavy look

  • Tunsoarea bob

 

Bobul, indiferent de cum este el, fie lung, fie scurt, a început să fie din nou la modă, ba chiar face parte din lista dorințelor acestei toamne. La doar o căutare distanță ”coafuri femei 2020” îți va oferi numeroase rezultate cu tunsori bob, pe diferite lungimi și culori

tunsoare bob

Dacă ești pregătită să faci o schimbare, verifică ”Lista prețuri coafor” de pe site și fă-ți o programare! El Studio – Salon – Coafor București, specializat în coafuri femei, te așteaptă să te bucuri un nou look de toamnă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *