Vrei o coafură ca a vedetelor? Nu neglija sfaturile specialiștilor El Studio!

Dacă ți-am enumera câteva vedete de la Hollywod, cum ar fi Kate Hudson, Kim Kardashian, Jennifer Aniston sau Anne Hathaway, de exemplu, toate aceste nume ți-ar fi cunoscute. Pe de altă parte, dacă am menționa numele lui Chris McMillan, ai ridica ușor din umeri și te-ai întreba, poate, în ce film a jucat sau din ce trupă celebră face parte. Dar, spre deosebire de celelalte nume, locul lui Chris McMillan nu este în lumina reflectoarelor, ci, mai degrabă, în spatele cortinei.

Dacă vrei o coafură ca a vedetelor, nu neglija sfaturile specialiștilor El Studio!

Și, atunci, ce legătură este între el și vedetele respective? Răspunsul este cât se poate de simplu. Imaginea perfectă pe care o afișează vedetele se datorează mai puțin naturii și mai mult artiștilor. Iar Chris McMillan este unul dintre artiștii care se ascund în spatele imaginilor perfecte ale vedetelor. Mai precis, McMillan este unul din cei mai apreciați stiliști din SUA. Iar astăzi, îți vom împărtăși câteva din secretele lui McMillan, pentru a te bucura și tu de o coafură ca a vedetelor de la Hollywood.

Coafura perfectă, secretul profesioniștilor

Concret, pentru McMillan, coafura perfectă înseamnă 99% din succesul imaginii personale. Nimic nu poate compensa atenția insuficientă pe care o acorzi părului sau o coafură mai puțin reușită. De aceea, ar trebui să alegi întotdeauna cel mai bun hairstylist. O coafură mai puțin reușită va trebui refăcută după o săptămână sau, cel mult, două. Asta, în vreme ce un hairstylist profesionist știe cum să îți ofere coafura perfectă, de care să te bucuri mai mult timp.

Dacă te gândești deja la coafura perfectă, ia în considerare faptul că, uneori, un aspect ușor neglijent poate fi la fel de atrăgător

Dacă te gândești deja la coafura perfectă, ia în considerare faptul că, uneori, un aspect ușor neglijent poate fi la fel de atrăgător. Dacă vrei să arăți mai tânără, lasă părul să crească și, apoi, împletește-l. Din fericire, îți poți împleti părul în mai multe feluri, așa că nu vei rămâne fără idei. Pe măsură ce crește, nu vei mai putea să îți coafezi părul cu aceeași ușurință. Nu intra în panică, îl poți aranja folosind diverse accesorii: bentițe, eșarfe, agrafe, tiare, etc.

Bretonul e pretențios, împletește-ți părul

Dacă părul crește încet și pare firav, ar putea fi vorba de o problemă la nivelul scalpului. Multiple studii au demonstrat că tratamentele de exfoliere și hidratare a scalpului au ca rezultat o creștere de două ori mai rapidă a părului. Nu uita, cel mai important aspect în orice coafură este volumul părului. Dând părului volum la rădăcini, orice coafură va arăta mult mai bine. Dacă ai o frunte înaltă, bretonul e binevenit. Pe de altă parte, dacă ai o frunte joasă, renunță la breton.

Bretonul e pretențios, împletește-ți părul

Dacă te grăbești și ai doar cinci minute la dispoziție pentru a te aranja, strânge părul în coadă și vei arăta la fel de bine. Perie-l, împletește-l și, apoi, prinde-l în coadă, la nivelul lobilor urechilor. Nu uita să lași câteva șuvițe care să îți acopere urechile. În fine, prin prisma concentrației de clor, apa din piscină usucă părul. Pentru a preveni acest aspect, udă părul înainte să intri în piscină. Clorul se infiltrează greu în părul hidratat. După ce ieși din piscină, spală părul și nu uita să folosești balsam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *