Visezi la o coafură de toamnă? Specialiștii El Studio îți pot oferi un look super-fresh!

Vrei să întâmpini toamna cu un look nou, dar nu știi ce coafură de toamnă ți se potrivește și nici ce se poartă toamna asta? Vino la unul din saloanele de frumusețe El Studio, iar specialiștii noștri în înfrumusețare îți vor oferi consiliere personalizată și, apoi, folosind doar produse profesionale, îți vor oferi un look fresh, care să îți scoată în evidență nu doar trăsăturile fizice, ci și personalitatea.

Specialiștii El Studio îți pot oferi un look super-fresh

O tunsoare bob pentru un look nou

Ești curajoasă și vrei o schimbare de look? Poți opta, de exemplu, pentru o tunsoare inedită, iar specialiștii El Studio Timpuri Noi îți propun o coafură îndrăzneață: pixie sau bob asimetric. O astfel de coafură, pusă în valoare de bucle perfect definite, îți va oferi un look fresh pentru această toamnă. În plus, la El Studio Timpuri Noi, te bucuri nu doar de o coafură în vogă, ci și de un preț special: 48 lei.

Dacă îți face cu ochiul tunsoarea bob, o poți pune în valoare și alegând o culoare nouă și îndrăzneață pentru părul tău

Dacă îți face cu ochiul tunsoarea bob, o poți pune în valoare și alegând o culoare nouă și îndrăzneață pentru părul tău, așa cum fac vedetele de la Hollywood. La El Studio Moșilor, de exemplu, te poți bucura de un look modern și super-fresh, la un super-preț: 159 lei. Prețul include: vopsit + manoperă vopsit + 90 ml vopsea Wella + spălat + tratament postcolorare + coafat.

Ce culori sunt în vogă toamna asta?

Dacă îți surâde ideea de a îți vopsi părul, specialiștii El Studio Timpuri Noi te așteaptă cu un pachet promoțional și un preț pe măsură: vopsit Wella + manoperă vopsit păr mediu + spălat + tratament postcolorare + coafat – 110 lei. Pentru o transformare uluitoare și un look pe măsură, te poți orienta spre gri, una dintre nuanțele-vedetă ale sezonului. Vei fi cu siguranță în centrul atenției.

Dacă îți surâde ideea de a îți vopsi părul, specialiștii El Studio Timpuri Noi te așteaptă cu un pachet promoțional

Sezonul acesta, și șuvițele sunt în vogă, așa că, dacă vrei un look fresh, îți poți colora părul în nuanțe de blond strălucitor și, apoi, îl poți pune în valoare cu o coafură inedită. Iar la salonul de înfrumusețare El Studio Timpuri Noi, ai un preț promoțional pentru o astfel de coafură: 205 lei, preț care include vopsit Wella + manoperă șuvițe + spălat + mască tratament + tuns + coafat.

Bucle perfecte sau împletituri chic

Vrei un look fresh, dar fără să îți colorezi părul? Atunci, poți opta pentru o coafură voluminoasă, pusă în valoare de bucle perfect definite. Programează-te la El Studio Lujerului și, pentru o astfel de coafură deosebită, ai un preț special: 31 lei. Dacă vrei o împletitură simplă și, totodată, chic, care să îți evidențieze trăsăturile fizice, la El Studio Tei, ai coafat special + styling la numai 57 lei.

Dacă vrei o împletitură simplă și, totodată, chic, care să îți evidențieze trăsăturile fizice, la El Studio Tei, ai coafat special + styling la numai 57 lei

Lista poate continua la nesfârșit, iar asta întrucât specialiștii noștri nu duc lipsă de inspirație. Intră pe site-ul El Studio, programează-te la unul din saloanele de înfrumusețare El Studio și răsfață-te cu un look ultra-fresh. Și nu te limita la o coafură inedită, bucură-te din plin și de celelalte servicii oferite de El Studio: manichiură, pedichiură, masaj, cosmetică, epilare definitivă IPL, etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *