Tunsori barbatesti in functie de forma fetei!

tunsori-barbati

Da, si baietii aleg tunsori in functie de forma fetei. Acest criteriu nu se mai aplica doar la doamne si domnisoare, pentru ca fiecare tunsoare trebuie sa-ti completeze in mod natural fizionomia si nu trebuie aleasa o tunsoare doar pentru ca se poarta sau pentru ca si prietenul sau colegul tau o poarta.
Chiar daca nu pare, tunsorile pentru barbati sunt destul de diverse. De la cele mai populare stiluri de frizuri, cu parul foarte scurt, usor de ingrijit, si pana la tunsori inspirate din moda anilor ’90 si coafuri rebele, cu parul lung, aparent neglijent, tunsorile pentru barbati vin intr-o varietate de stiluri potrivite tuturor fizionomiilor si preferintelor. Iata cateva dintre cele mai relevante tunsori barbati in functie de forma fetei.

Cand te hotarasti ca ai nevoie de o schimbare de look, nu uita ca trebuie sa tii cont de ideea ca fiecare dintre noi are propriul stil. Asa ca trebuie sa iti gasesti tunsoarea potrivita in functie de fizionomie, dar si de tipul parului, fie ca este ondulat, cret, drept, des sau rar.

Ce tunsori ti se potrivesc in functie de forma fetei?

Tunsori barbati pentru fata rotunda – pentru aceasta fizionomie, este indicat ca frizura sa aiba rolul de a adauga inaltime si cateva unghiuri, un efect de alungire a fetei. Alege frizuri cu breton inalt si lateralele tunse scurt sau poti merge pe un breton cu o lungime medie sau chiar medie spre lunga si aranjat ulterior cu gel cu mai lung, pe care sa il aranjezi in functie de zi. De evitat tunsorile periuta si militaresti.

Tunsori barbati pentru fata patrataaceste fizionomii cu trasaturi pronuntate si masculine se numara printre cele mai norocoase pentru ca le sta bine cu orice tip de tunsoare. Iti recomandam o tunsoare scurta si uniforma, extrem de simplu de realizat cu ajutorul masinii de tuns sau o frizura cu par usor lucios si pieptanat pe spate, dar nu e de refuzat niciun look dezordonat.

tunsori-barbatesti

Tunsori barbati pentru fata ovalacu o astfel de fizionomie poti experimenta orice tip de tunsoare, insa daca vrei sa mergi la sigur, incearca sa le eviti pe cele cu breton. Poti sa porti si parul scurt in lateral si ceva mai lung in zona calotei, aranjat drept sau intr-o parte.  Sau parul lung, lasat pe spate. Norocos in toata regula!

Tunsori barbati pentru fata alungitaaceasta fizionomie are trasaturi asemanatoare cu forma patrata. O frizura de lungime medie, aranjata tot intr-o parte ar putea fi o optiune, sau clasicul buzzcut (scurt si uniform)

Tunsori barbati pentru fata triunghiulara(forma de diamant)barbatii cu aceasta fizionomie pot opta pentru tunsori medii sau pana la umar, pentru a ascunde trasaturile accentuate ale fetei.

Atunci cand optezi pentru o schimbare de look, fii sigur ca tunsoarea pe care o vei alege va fi potrivita atat stilului cat si atitudinii tale. Tine cont de sfaturile stilistului tau atunci cand vrei o noua tunsoare si documenteaza-te cu privire la ultimele tendinte in materie de tunsori ale anului in curs.

Fă-ți o programare la El Studio Unirii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *