Trucuri pentru o coafură ca la salon

trucuri pentru o coafura ca la salon

Dacă vrei să îți coafezi părul, la fel cum o fac specialiștii de la salon ai nevoie de câteva îndrumări, chiar de la ei! Astfel, dacă vrei să înveți să te ocupi singură de părul tău pentru a scuti timp, trebuie să cunosști câteva lucruri esențiale și de bază care să te ajute să îți coafezi singură părul, chiar în oglinda ta de acasă.

În cazul în care nu te vei descurca, nu ezita să verifici pe site, prețuri salon coafură și să îți faci o programare!

El Studio – Solon de coafură îți va oferi ideile necesare și sfaturi utile, tu trebuie doar să te asiguri că vei ține cont de ele, atunci când nu ai timp pentru o porgramare la salon sau a apărut un eveniment urgent la care trebuie neapărat să iei parte.

            Cum să te coafezi singură acasă?

 

Nu ai nevoie de prea multe accesorii sau ore întregi de practică, ci doar de ambiție, răbdare și doza necesară de creativitate. Pentru a obține o coafură, precum cea de la salon, ține cont de următoarele:

  • Trebuie să îți speli bine și să îți usuci corect părul!

Numeroase doamne și domnișoare se plâng de faptul că părul lor nu se așază cum își doresc. Acest lucru, de cele mai multe ori, poate fi determinat de greșelile pe care le faci atunci când îți speli și mai ales când îți usuci părul.

În primul rând trebuie să speli prima dată lungimea părului, iar ulterior să insiști la nivelul scalpului pentru a eliminea impuritățile. În ceea ce ține de uscarea corectă, ai nevoie de un uscător de păr cu o putere cât mai mare, pentru a impiedica electrizarea. Inainte de a începe procesul de uscare, încearcă să iei excesul de apă din păr cu ajutorul unui prosop.

  • Ce coafură ți se potrivește ție? Dar părului tău?

 

Dimensiunea părului, tipul firului de păr și nu în ultimul rând, textura acestuia joacă un rol important în demersul tău pentru alegerea coafurii și modului de coafare.

Ai la îndemână numeroase variante la care poți apela, precum:

  • Buclele ușoare – folosește o placă sau un ondulator potrivit tipului tău de păr și realizează bucle lejere. Acordă atenție temperaturii dispozitivului utilizat. Specialiștii recomandă să fie încălzit, în general, la 180°C.
  • Păr drept, precum la coafor – folosind o perie și uscătorul de păr sau placa. Dacă vrei să utilizezi prima variantă, trebuie să ai părul proaspăt spălat și ușor umed. Trage peria printr-o șuvită în timp ce pui deasupra ei uscătorul de păr. Dacă utilizezi placa, piaptănă bine părul înainte și asigură-te că îl împarți în secțiuni mici, pentru a-l îndrepta cât mai bine.
  • Coadă de cal – folosind doar peria, un elastic de păr și o agrafă. Piaptănă bine părul și prinde-l pe tot într-o coadă mai sus sau mai jos, în funcție de cum îți dorești. Ulterior ia o șuviță de păr din coadă și îmbracă elasticul cu ajutorul ei, răsucind-o pur și simplu în jurul lui.
  • Wet look – fixativ și perie. Udă ușor peria și dă-ți tot părul pe spate, apoi dă cu fixativ. Repetă acest proces de câte ori simți nevoia, până se va fixa părul pe spate.

 

  • Protejează-ți părul!

Folosește întotdeauna protecție termică dacă utilizezi dispozitive cu temperaturi ridicate și orice fel de ser potrivit tipului tău de păr. Asigură-te că nu îl vei afecta cu procedurile pe care le aplici.

El Studio – Salon înfrumusețare te ajută să te bucuri de coafura pe care ți-o dorești și la unul dintre cele 11 saloane din București, printre care se află și coafor sector 4 și coafor sector 3.  Dacă te interesează prețurile, nu ezita să accesezi pagina ”preturi coafor” pentru mai multe detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *