Trucuri pentru a da volum părului

Și tu te confrunți cu un păr lipsit de volum? Ai ales chiar și tunsori cu volum, însă rezultatul nu te mulțumește? Să știi că există soluții salvatoare, pe care urmează să ți le prezentăm. Vei descoperi trucuri pe care, cu siguranță, nu le știai și care vor aduce si mai mult volum părului.

Urmează pașii de mai jos că să te bucuri de volum din plin

Este absolut normal să faci greșeli de îngrijire a părului, având în vedere că nu știi să acționezi ca un profesionist. Însă, dacă te informezi corect, vei deprinde obiceiuri sănătoase de îngrijire a părului, precum și soluții salvatoare pentru da volum părului.

  • Spălarea părului are un rol important, deoarece trebuie făcută cu un șampon pentru volum care să conțină și balsam. Limpezirea părului este și ea o etapă importantă în câștigarea de volum. Un par în care a mai rămas șampon sau balsam devine aspru și uscat, iar volumul dispare;

 

  • Uscarea părului contribuie la crearea de volum. Se recomandă uscarea părului cu capul în jos. Folosește și o perie rotativă cu ajutorul căreia vei obține o uscare profesională, ca a unui hairstylist. Peria rotativă poate fi folosită abia după ce părul a fost complet uscat;

 

  • Folosește placa de creponat pentru rădăcina părului – dacă încă nu știi ce este aceea o placă de creponat, îți spunem noi: este o placă de par îngustă, cu ajutorul căreia obții volum la rădăcina părului. După ce ai folosit placa de creponat, tapează-ți părul, pentru și mai mult volum;

 

  • Nu trebuie să-ți lipsească pudra pentru volum – o poți achiziționa din orice magazin de profil sau supermarket. Este important să te îndrepți către magazinele de profil, pentru a  alege o pudră de calitate, care să nu modifice textura părului. Poți cere hairstylistului tău să-ți recomande o pudră pentru volum profesională, care să-ți ofere rezultatul dorit.

 

Vino la El Studio pentru tunsori cu volum și sfaturi prețioase

Dacă nu ai găsit formula magică pentru a câștiga volum, specialiștii El Studio vin cu soluții salvatoare, pentru un păr cu super-volum. În funcție de tipul de păr, hairstylistii El Studio îți propun tunsori care să accentueze ideea de volum, nuanțe de păr care conferă volum și recomandări de produse profesionale pentru un păr mai voluminos și mai sănătos.

Te așteptăm în saloanele de înfrumusețare El Studio pentru a te convinge că îți punem dorințele pe primul loc, că îți aducem rezultatele dorite și că te ajutăm să înveți cum să-ți îngrijeșți părul zi de zi, cu ajutorul produselor de calitate. Fă-ți o programare acum și descoperă cum te putem ajuta să ai un păr sănătos, îngrijit și în culori moderne, elegante, rafinate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *