Trenduri de coafuri in 2020

Dincolo de tunsorile care se poarta anul acesta, culoarea anului 2020 se pare ca va fi una destul de indrazneata. Astfel, cateva dintre culorile cele mai la moda anul acesta sunt culorile de rosu, teracota galben sau aramiu. In plus, o veste buna este ca albastru e culoarea anului si in materie de par, asa ca insertiile de albastru in tunsori ofera o tenta actuala si indrazneata.

Anul 2020 aduce odata cu el culorile oceanului, asa ca turcoaz, verde si albastru sunt declarate official cele mai colorate nuante de par ale anului.

Iata cateva tunsori actuale in anul 2020:

Bob asimetric

Atunci cand alegi o tunsoare asimetrica, ai siguranta ca obtii o coafura moderna si eleganta. În plus, un bob asimetric nu este chiar atât de dificil de coafat, mai ales că în 2020 se poartă destul de mult părul drept.

Coafura Pixie

Acest tip de tunsoare castiga din ce in ce mai multa popularitate in 2020, mai ales datorita faptului ca arata impecabil la orice varsta. Cu un breton intr-un stil ombre sau chiar suvite, aceasta coafura nu va putea da gres niciodata si, mai ales, este si usor de aranjat. Aceasta coafura te va ajuta sa iti subliniezi si mai mult caracteristicile fetei,

precum ochii sau buzele.

 

Coafura Garcon

Daca iti doresti sa atragi priviri si sa devii irezistibila in fata celor din jurul tau, alege sa porti o coafura Garcon. Datorita bretonului gradat si stratificat, acest tip de tunsoare este perfecta pentru persoanele cu un mod de viata activ si, mai ales, pentru cele care isi doresc sa iasa din zona de confort.

Iar dac

a vrei sa fii speciala cu ajutorul acestei coafuri, ei bine, raderea parului din zona tamplelor sau din spate reprezinta o modalitate perfecta de a iesi in evidenta.

Par lung accesorizat

Parul lung a fost si va fi un trend chiar si anul acesta. Fie ca e vorba de par drept sau ondulat, parul lung este mereu in centrul atentiei privitorilor, motiv pentru care acesta va reprezenta un trend si in anul 2020.

Daca iti doresti sa atragi priviri sau pur si simplu sa te simti frumoasa, alege sa accesorizezi cu elemente florale sau insertii grecesti. Accesoriile reprezinta de fiecare data un punct in plus in coafura unei femei.

Daca nu esti sigura ce coafura ti se potriveste, specialistii El Studio te asteapta zilnic in saloanele din Bucuresti, unde iti vor oferi sfaturile de care ai nevoie si consilierea potrivita pentru ca tu sa te bucuri de o coafura speciala si care sa se adaptezed personalitatii tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *