Trei tipuri de măști care pot face minuni pentru părul tău

Uneori, ești mult prea ocupată și nu ai timp să vizitezi un salon de înfrumusețare, acolo unde, în timp ce îți îngrijește părul, un specialist în înfrumusețare îți oferă și consiliere personalizată. Până la următoarea vizită la unul din saloanele El Studio, artiștii noștri îți oferă câteva sfaturi și te învață ce să faci pentru a avea un păr sănătos, strălucitor și fără mătreață.

Trei tipuri de măști care pot face minuni pentru părul tău

În acest sens, îți pun la dispoziție trei rețete de măști pentru păr, pe care le poți realiza de una singură, în confortul propriului cămin. Apoi, când vii să te bucuri de unul dintre serviciile de înfrumusețare oferite de saloanele El Studio, le poți cere specialiștilor noștri și alte sfaturi de înfrumusețare, pe care să le urmezi atunci când nu ai timp să-i vizitezi.

Mască din avocado pentru un păr sănătos

Mască din avocado pentru un păr sănătos

Acest fruct exotic  poate face minuni, atunci când este folosit în realizarea unei măști pentru păr. Pentru o astfel de mască, ai nevoie de un avocado, o linguriță de ulei de măsline, o linguriță de miere și un ou. Amestecă aceste ingrediente cu grijă și, apoi, aplică masca pe păr, de la rădăcini spre vârfuri. Pentru a își face efectul, masca arenevoie de 20 de minute, apoi poate fi înlăturată cu apă caldă, nu fierbinte.

Mască din aloe vera pentru un păr neted

Mască din aloe vera pentru un păr neted

E bine știut faptul că aloe vera stă la baza unor tratamente potrivite mai multor afecțiuni. La fel de bine, însă, această plantă îți poate face părul mai strălucitor și îi poate stimuli creșterea. Pentru realizarea unei astfel de măști de păr, ai nevoie de o frunză de aloe vera și o linguriță de ulei de migdale. Mărunțește frunza de aloe vera și, apoi, adaugă uleiul de migdale. Când mixul e gata, poate fi aplicat pe păr. Nu uita să îți acoperi părul cu o bonetă din polietilenă. Masca de păr poate fi înlăturată cu apă caldă, după 20 de minute.

Mască din banane pentru păr fără mătreață

Mască din banane pentru păr fără mătreață

Nu mulți sunt cei care știu că bananele te pot ajuta să scapi de mătreață, o problemă des întâlnită. Cum? Realizând, din doar două ingrediente, o mască de păr care poate face minuni. Ai nevoie de o banană și o linguriță de miere. Mixează bine cele două ingredient, până obții o pastă și, apoi, aplică această pastă pe păr. Și în acest caz, masca își face efectul în 20 de minute, apoi poate fi înlăturată cu apă caldă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *