Tratamentul cosmetic GIGI

Primul pas in cazul unui tratament cosmetic este acela de a determina tipul de ten pe care il aveti, urmand apoi sa se realizeze tratamentul cosmetic in cadrul caruia se va folosi gama de tratament potrivit tipului dumneavoastra de ten. Gama Gigi ne ofera produse destinate fiecarui tip de ten in parte.

Tratamentul incepe prin demachiere, tonifiere si gomaj, rezultand astfel un ten curat care ne pemite diagnosticarea corecta a tenului. Procedura continua prin expunerea la vapofor timp de 15 min pentru dilatarea porilor, facilitand astfel extractia comedoamelor(inclusiv in zona T). Pentru inchiderea porilor se foloseste electrodermul (un aparat care inchide porii, dezinfecteaza fata si diminueaza roseata). Dupa extractie se va realiza masajul de relaxare a fetei, se va aplica masca si la final crema hidratanta.

Costul unui tratament cosmetic Gigi Basic este de 98 ron – pentru ten tanar sau 140 ron – tratament New Age pentru ten matur. Durata unui tratament cosmetic Gigi este de aproximativ 75 minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *