Tratamentele ideale pentru părul gras

efectele tratamentelor pentru par gras

Atunci când vrem să lăsăm o bună impresie în jurul nostru, trebuie să avem fiecare detaliu al look-ului nostru pus la punct. Una dintre cele mai frecvente probleme pe care le putem întâmpina este părul gras. De aceea, acest articol va trata cele mai importante aspecte pentru prevenirea acestei situații neplăcute. Veți află atât cauzele, cât și tratamentele pentru păr gras pentru a avea părul perfect la orice oră din zi sau din noapte.

Cauzele părului gras

Cu toții știm că alimentația pe care o consumăm în viață de zi cu zi este foarte importantă pentru organismal nostru și tot aceasta reprezintp o problemă atunci când vine vorba de podoaba capilară, dar și în alte situații. O alimentația sănătoasă ajută la diminuarea acestei probleme, însă trebuie ajutată și de alți factori. Tipul de păr pe care îl avem este, de obicei, moștenit genetic, deci, dacă familia noastră se confruntă cu situații similare, putem spune că am identificat încă un factor favorabil. De asemenea, trebuie să ne întrebăm care este proveninenta sebumului. Sebumul este secretat de glandele sebacee și are rolul de a hidrata suprafața scalpului. Astfel, în cantități optime, acesta este vital unui păr sănătos, fără probleme.

Remedii pentru păr gras

Tratamentele pe care trebuie să le folosim implică acțiuni zilnice și nu doar folosirea unui șampon pentru păr gras și nimic altceva. Trebuie să acordăm atenția cuvenită zilnic. Iată câteva sfaturi pentru un tratament pentru păr gras:

  • Șampoanele recomandate pentru părul gras trebuie să aibă ingrediente care să încetinească îngrășarea părului precum: mentol, citrice etc.
  • Balsamul pe care îl folosești trebuie să fie special pentru acest tip de păr și trebuie aplicat doar la vârfuri, evitând rădăcinile.
  • Alocă un timp îndelungat clătirii produselor din păr.
  • Consumă alimente sănătoase care să contribuie la întărirea firului de păr precum: proteină animală, legume, fructe etc.

Saloanul El Studio vă pune la dispoziție o echipă de specialiști care să vă indice exact problemele pe care le aveți la nivelul scalpului și să vă recomande produsele ideale pentru un păr curat și sănătos. Vino la salonul tău de frumusețe din București și bucură-te de magia experților din domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *