Tratamente cosmetice pentru tenul imbatranit!

cosmetica faciala

De-a lungul vietii, pielea trece prin numeroase transformari ajungand intr-un final la o tendinta de imbatranire, insa cu aceeasi nevoie de hidratare si ingrijire corespunzatoare, ca un ten tanar. Dar, inainte de a te ingriji de un ten imbatranit, trebuie sa stii ca este la fel de important sa previi imbatranirea acestuia. Iar acest lucru il poti face tinand cont de cativa factori: folosirea produselor cu protectie solara, folosirea de umidificatoarea la domiciliu, aplicarea de creme hidratante, evitarea fumatului si consumul unei cantitati adecvate de lichide. La fel de important este sa mancati sanatos si sa va odihniti suficient, in fiecare zi. Efectele imbatranirii sunt inevitabile, dar grija pentru prevenirea aparitiei lor poate prelungi tineretea pielii.

Iar pe langa toate acestea, pentru imbunatatirea semnelor precoce de imbatranire a pielii, poti apela la o serie de tratamente faciale speciale pentru aceasta etapa a tenului tau.

tratamente cosmetice antiaging

Tratamente cosmetice antiaging!

Tratamentele de cosmetica faciala impotriva imbatranirii tenului sunt variate. Pentru cazurile in care semnele de imbatranire sunt recente, pacientele pot apela la tratamente cosmetice care contin retinoizi, vitamina C si acizi alfahidroxi. Dar pentru un ten in stadiul avansat de imbatranire, se poate apela la tratamente complexe precum peeling-ul chimic, dermabraziunea si laserabraziunea.

Peeling-ul chimic – este un procedeu folosit pentru a reduce liniile fine de sub ochi si din jurul gurii, pentru tratarea ridurilor cauzate de soare, dar si ca urmare a imbatranirii, reducerea petelor, pistruilor si melasmei avand ca rezultat final catifelarea si netezirea pielii. Acest tratament este benefic pentru indepartarea stratului superficial al pielii, in vederea expunerii altui strat nou si mai curat; In functie de gradul afectarii cutanate al fiecarui pacient, se poate practica peeling superficial, mediu sau profund.

Dermabraziunea – principalul rol al acestui tratament facial este ameliorarea cicatricilor vizibile provocate de diferite accidente sau boli, dar si a ridurilor mai putin profunde, provocate de expunerea excesiva la soare. Microdermabraziunea poate exfolia pielea, poate reduce semnele de imbatranire si poate face ca pielea sa para mai uniforma. Procedura este sigura pentru orice persoana, indiferent de culoarea pielii, insa este recomandata consultarea unui medic dermatologi inainte de efectuarea ei.

Laserbraziunea – sau remodelarea cutanata cu laser este una dintre cele mai moderne metode de remodelare a tenului, extrem de populara printre metodele de tratament antiaging. Reduce ridurile faciale, dar si alte afectiuni dermatologice, cum ar fi petele sau cicatricile provocate de acnee.

Orice tip de procedeu veti alege, rezultatele nu vor intarzia sa apara. Veti simti pielea mult mai catifelata, mai sanatoasa, mai elastica, iar schimbarea va fi vizibila imediat.

Nu uita, ca pe langa o ingrijire corespunzatoare, atitudinea si starea de spirit si frumusetea interioara contribuie exclusiv la un ten luminous si radiant.

Va asteptam la El Studio pentru un tratament personalizat si pentru a vedea oferta completa de servicii si tratamente cosmetice faciale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *