Totul despre tratamentul cosmetic Gigi

 

El Studio va pune la dispozitie unul dintre cele mai benefice tratamente cosmetice, din gama Gigi Cosmetics.

Etapele tratamentului cosmetic Gigi sunt urmatoarele:

Curaţarea tenului în profunzime – se realizeaza cu un demachiant spumos pentru zonele mai grase ale pielii, iar pentru zonele sensibile (ochi şi buze) se poate folosi un produs special, mai bogat în grasimi. Excesul de demachiant se înlatura cu o loţiune tonica cu proprietaţi astringente.

Peelingul – se realizeaza cu ajutorul unei perii rotative, pentru a se îndeparta stratul de celule moarte şi impuritaţile. Daca tenul este încarcat, peelingul nu se va efectua sub aburi, deoarece infecţia se poate întinde pe toata faţa. Pentru tenul seboreic fara probleme, se poate folosi şi vapoforul, care are rolul de a înmuia epiderma şi de a o catifela.

Dezincrustarea – se realizeaza cu ajutorul ionodermului şi al unei substanţe speciale, care ajuta la eliminarea punctelor negre superficiale; sebumul se încorporeaza în soluţie şi se îndeparteaza de pe faţa.

Aspirarea sebumului – se realizeaza cu ajutorul unui aparat special numit vacuum, care are rolul de a aspira sebumul şi de a curaţa epiderma în profunzime.

Extracţia, sterilizarea cu electrodermul – dupa încheierea operaţiunii de extracţie se foloseşte un dispozitiv special numit electroderm, care are rolul de a închide porii şi de a calma tegumentele.Pentru tonifierea epidermei se foloseşte o substanţa speciala sau o loţiune tonica.

Masajul de relaxare şi nutriţie – se executa cu mişcari blânde în cazul unui ten tânar, în schimb, pentru un ten matur şi ridat, mişcarile de masaj vor fi mai energice.

Aplicarea maştii nutritive.

Vezi produsele cosmetice GIGI din saloanele profesionale El Studio.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *