Tipuri de manichiură potrivite pentru vara aceasta

Vara este anotimpul perfect pentru a experimenta noi modele de manichiură. Dacă nu știi pentru ce manichiură și culori să optezi,  te invităm să te inspiri din sugestiile și recomandările noastre:

Manichiură în culori mate

Specialiștii în industria unghiilor ne sugerează că nuanțele mate rămân mereu actuale și sunt întotdeauna o alegere potrivită atunci când vine vorba de manichiură. Nuanțele mate oferă unghiilor un aspect îngrijit și  eleganța de care au nevoie.

manichiura-toamna-2011

Manichiură roșie

Roșul este o culoare puternică, modernă care nu va dispărea foarte ușor din tendințe. Vara aceasta se poarta unghiile roșii, care nu dau niciodată greș atunci când vrei să ieși în evidență prin manichiură.

HRH07_G_MeetMyDecoration

Manichiură în nuanțe metalice

Nuanțele metalice sunt ideale pentru ocaziile speciale. Acestea se îmbină perfect cu ținute sofisticate și elegante. Alege o manichiură în nuanțe metalice atunci când te pregătești pentru un eveniment important din viața ta.

827d820c

Manichiură ombre

În vara aceasta se poartă foarte mult nuanțele nude. Pentru a da un plus de stil și rafinament unghiilor tale, apelează la o manichiură ombre în nuanțe nude. Cu siguranță nu vei da greș și vei obține un look simplu și sofisticat în același timp.

mic-Algoritmul-executarii-unei-manichiuri-de-calitate-600x450

Te așteptăm la orice salon El Studio, pentru a-ți oferi cea mai frumoasă manichiură, în tendințele și culorile verii. Specialiștii noștri își vor pune la încercare creativitatea și te vor răsfăța cu cele mai reușite manichiuri.

 

Un comentariu la „Tipuri de manichiură potrivite pentru vara aceasta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *