Tendințele anului 2019 în materie de forme de unghii

forme de unghii pentru 2019

Manichiura ta este unul dintre primele aspecte pe care o altă persoană le va sesiza la tine și aceasta nu trebuie să fie altfel decât perfectă. Indiferent de mărimea sau forma unghiilor tale, este important să ai o manichiură îngrijită și bine pusă la punct indiferent da momentul zilei, dar mai ales în tendințele anului 2019.

Atunci când vine vorba de forme de unghii, avem o varietate de modele din care să alegem. Această alegere trebuie să fie ghidată și de alte caracteristici: personalitate, forma mâinii și a degetelor, stilul vestimentar etc. Mai jos regăsești o lista cu cele mai solicitate forme de unghii .

Forma de unghii rotundă

Prima oprire o facem la unghiile rotude, o formă des întâlnită și apreciată la persoanele care vor să-și țină manichiura la dimensiuni reduse. Cel mai important beneficiu al acestui tip de formă este acela că nu se agăță și se rup foarte rar. Alege o culoare de ojă care să te reprezintă și poartă acestă manichiură cu stil.

Forma de unghii pătrată

La fel ca și în primul caz, și aceasta este un tip de manichiura comună, dar nu și demodată. Este alternativa pe care o aleg majoritatea femeilor, fiind ușor de purtat și în tendințe. Indiferent dacă alegi unghii lungi sau scurte, această formă este perfectă pentru clasicul french. Poți adauga și câteva modele pentru un plus de stil.

Forma stiletto sau migdală

Aceste două tipuri de forme de unghii sunt asemănătoare, diferențiandu-se prin ascuțimea unghiei. În cazul manichiurii de tip stiletto, avem de-a face cu un tip de manichiură ascuțit ce se pretează unghiilor lungi. De asemenea, acest model este potrivit pentru femeile care își doresc degete alungite. Forma migdală se poartă atât pe unghii medii, dar mai ales pe lungi și este o formă din ce în ce mai căutată în ultimii ani.

Acestea sunt doar câteva dintre formele de unghii pe care ți le propunem! Fă-ne o vizită la oricare dintre saloanele El-Studio și lasă-te pe mâinile unei echipe de specialiști!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *