Tendinte hairstyle 2015

Vrei ceva nou pentru parul tau, dar nu te poti decide asupra unei culori si a stilului?

Specialistii de la Saloanele El Studio te pot ajuta sa faci cea mai buna alegere in 2015 si iti dezvaluie noile tendinte in materie de hairstyle.

Suvite sarutate de soare, look boem si naturalete sunt cheia pentru nuantele de blond care se poarta in anul 2015. Blond sampanie, blond miere, blond capsuna si blond platinat sunt doar unele dintre culorile de par pentru 2015. Opteaza pentru blond platinat in sezonul rece si pe nuante mai calde in sezonul de primavara-vara.  Trendul ombre se poarta in continuare, insa trecerea dintre tonuri este subtila, dominata de naturalete si romantism.

Inca din sezonul trecut parul brunet a dat semne ca nu se mai afla in gratiile specialistilor. Reintoarcerea la natura i-a indemnat pe acestia sa isi indrepte atentia spre saten inchis si saten deschis, prima nuanta detinand locul 1 pe lista lor. Reflexiile de ciocolatiu si-au facut simtita prezenta pe podium timid, dar seducator. Asadar, iti poti indulci trasaturile chipului cu o vopsea imbogatita cu astfel de note cromatice.

Daca vrei sa incerci ceva interesant si indraznet anul urmator, acum este momentul, avand in vedere ca printre culorile de par din 2015 se numara si accentele indraznete. Vedetele de peste hotare si-au ales parul cu roz, albastru, verde sau turcoaz.

Nu este nevoie sa faci si tu o schimbare radicala, ci doar sa ceri sfatul specialistilor de la El Studio si ei iti vor oferi varianta care ti se portiveste.

Alege una din locatiile noastre: Tei, Mosilor, Floreasca, Mosilor sau Piata Unirii si ofera-ti schimbarea de care ai nevoie.

Toate produsele folosite în salonul nostru sunt profesionale si sunt destinate exclusiv lucrului în saloanele de înfrumuseţare. Personalul nostru calificat participă periodic la seminariile de perfecţionare oferite de partenerii noştri, printre care menţionăm: Wella, SP, Nioxin, Londa, Academie, Gigi, OPI etc.

Te asteptam la El Studio!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *