Tendinte hair toamna-iarna 2014

Vrei sa-ti schimbi look-ul sau doar sa un strop de culoare parului tau? Sau poate vrei sa ii surprinzi pe cei dragi! Indiferent care este motivul pentru care iti doresti o schimbare, inainte de a te vopsi, este necesar sa stii tendintele hair pentru acest sezon. Se pare ca in acest sezon, la cele mai mari prezentari de moda, tinutele prezentate au fost completate de coafuri in culori naturale.

Nuata vedeta – aramiul! Daca alegi sa ai toamna in parul tau, aramiul este o culoara la moda. Recomandam aceasta culoare tuturor femeilor care au un ten deschis. In cazul in care doresti sa adopti un stil vintage, aramiul este alegerea perfecta. Amy Adams si Isla Fisher sunt cateva din vedetele care au ales aceasta culoare pentru parul lor.

1716-actresses-isla-fisher-and-amy-adams-0x375-1

Brunetul scortisoara, o alta culoare in trend, se potriveste de minune femeilor care au un ten inchis. Aceasta nuanta incalzeste trasaturile si ofera luminozitate tenului.

5058727e0c484

In acest sezon, satenul face cunostinta cu un strop de dulceata. Satenul ciocolatiu sau satenul miere poate fi adoptat de catre orice femeie. Indiferent de culoarea tenului sau de culoarea ochilor, aceste nuante de saten ofera un look proaspat si modern.

jessica-biel-cara-0610-mdn

Pentru femeile care isi doresc un strop de culoare, roscatul intens revine la moda!

090275-vopsea-par

Nu uita! Pana pe 1.12 poti beneficia de promotia disponibila in saloanele El Studio: 50% REDUCERE + 1 CADOU LA ORICE VOPSIT!

Vizitati site-ul nostru pentru a face o programare intr-unul din saloanele El Studio sau pentru a afla detalii despre locatiile si serviciile noastre!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *