Specialiștii El Studio te învață cum să realizezi un scrub natural pentru buze

Indiferent de anotimp, exfolierea trebuie să se regăsească în ritualul de îngrijire personală. Inclusiv exfolierea buzelor, despre care vom vorbi astăzi. Apoi, te așteptăm cu drag la unul din saloanele de frumusețe El Studio din București, unde specialiștii noștri îți vor oferi, folosind produse profesionale și de cea mai bună calitate, cele mai bune servicii de înfrumusețare și cele mai bune prețuri.

Te așteptăm cu drag la unul din saloanele de frumusețe El Studio din București

Până atunci, îți oferim câteva rețete cu ajutorul cărora poți realiza, în intimitatea propriului cămin, un exfoliant natural pentru buze. Un scrub din ingrediente naturale, bogate în vitamine, proteine, minerale și antioxidanți, abundent în proprietăți anti-bacteriene, care hidratează în profunzime, exfoliază, stimulează regenerarea celulară și îți oferă buzele catifelate și seducătoare la care ai visat.

Exfoliant din miere și scorțișoară pentru buze catifelate

Pentru acest tip de scrub natural pentru buze, ai nevoie de următoarele ingrediente: un sfert de ceașcă de zahăr brun, o lingură de ulei de cocos (uleiul de migdale sau uleiul de măsline pot înlocui cu succes uleiul de cocos), o lingură de miere, o linguriță de praf de scorțișoară. Acest scrub trebuie aplicat pe buze folosind mișcări circulare timp de două minute și poate fi îndepărtat cu apă caldă.

Specialiștii El Studio te învață cum să realizezi un scrub natural pentru buze

Un alt exfoliant pentru buze poate fi realizat din cafea și ulei de măsline. Amestecă o lingură de cafea proaspăt măcinată cu o lingură de ulei de măsline și aplică acest scrub pe buze folosind mișcări circulare. Apoi, așteaptă cinci minute și, după ce îndepărtezi exfoliantul cu apă caldă, răsfață-ți buzele fie cu ulei de măsline, fie cu ulei de cocos, pentru o hidratare profundă a acestora.

Scrub din zahăr alb/brun și miere pentru buze seducătoare

Zahărul este, la rândul lui, un ingredient minune pentru un exfoliant natural pentru buze. Iar asta, indiferent că folosești fie zahăr alb, fie zahăr brun, fie ambele tipuri. De exemplu, dacă folosești doar zahăr alb sau brun (o linguriță), poți adăuga în compoziție o linguriță de miere și una de ulei de măsline. La aplicarea acestui scrub natural, masează ușor buzele timp de câteva minute.

Scrub din zahăr alb sau brun și miere pentru buze seducătoare

Dacă alegi să folosești atât zahăr alb, cât și zahăr brun (câte o linguriță din fiecare), poți adăuga o linguriță de miere, o linguriță de ulei de măsline și un sfert de linguriță de extract de vanilie. Mixate cu atenție, aceste ingrediente se vor transforma într-un scrub care face minuni pentru buzele tale. Nu uita, la aplicarea acestui exfoliant natural, să îți masezi ușor buzele timp de 20-30 de secunde.

Exfoliant din miere și scorțișoară pentru buze catifelate

Pentru rezultate și mai bune, orice scrub natural pentru buze poate fi aplicat cu ajutorul unei periuțe de dinți, pentru o exfoliere eficientă, și, la final, îndepărtat cu ajutorul unui prosop din bumbac. Această metodă, care presupune tamponarea ușoară a buzelor cu ajutorul unui prosop umed, este mult mai eficientă decât simpla îndepărtare a exfoliantului cu apă caldă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *