Specialiștii El Studio recomandă: ingrediente naturale cu efect anti-aging

Atunci când nu ai timp să vizitezi un salon de înfrumusețare și să te răsfeți cu cele mai eficiente tratamente cosmetice, nu înseamnă că nu trebuie să ai propriul ritual de îngrijire și înfrumusețare. Și, atunci când nu știi ce ingrediente să incluzi în acest ritual, nu trebuie să intri în panică. Iar asta, întrucât specialiștii saloanelor de înfrumusețare El Studio sunt alături de tine.

El Studio, cele mai bune servicii de înfrumusețare din București

Și, după cum te-au obișnuit, îți oferă nu doar cele mai bune servicii de înfrumusețare din București, ci și consiliere personalizată și sfaturi eficiente în îngrijirea personală. Iar astăzi, îți prezintă cinci ingrediente naturale cu efect anti-aging. Apoi, te așteaptă la unul din saloanele de frumusețe El Studio din București, pentru a te răsfăța cu cele mai bune produse și tratamente cosmetice.

Ulei de rodii și banane

Bogat în vitamina C și antioxidanți, uleiul de rodii stimulează sinteza de colagen, revitalizează tenul, previne apariția iritațiilor și a altor afecțiuni ale pielii. În plus, uleiul de rodii este cunoscut și apreciat și pentru faptul că hidratează pielea nu doar la suprafață, ci în profunzime. Astfel, uleiul de rodii este esențial pentru o piele sănătoasă, strălucitoare și tonică.

Uleiul de rodii este esențial pentru o piele sănătoasă, strălucitoare și tonică

Nu mai e un secret că bananele sunt bogate în potasiu și o gamă largă de vitamine, ingrediente esențiale pentru o piele sănătoasă. Dacă vitamina B ajută la regenerarea celulară și are efect anti-aging, potasiul este crucial pentru o hidratare corespunzătoare. De asemenea, vitamina C stimulează sinteza de colagen și luptă împotriva radicalilor liberi.

Bananele hidratează pielea în profunzime, diminuează cicatricile de acnee și punctele negre

Totodată, bogate în zinc, lecitină și vitaminele A și E, bananele hidratează pielea în profunzime, diminuează cicatricile de acnee și punctele negre. Astfel, indiferent că alegi să le mănânci sau să le folosești pentru realizarea unei măști naturale pentru ten, bananele pot face minuni pentru sănătatea întregului organism, nu doar pentru sănătatea tenului.

Avocado, fruct esențial

La rândul lui, avocado este un alt ingredient natural crucial pentru îngrijirea tenului, iar asta întrucât poate hidrata pielea în profunzime. Indiferent că îl mănânci sau îl folosești pentru realizarea unei măști pentru ten, avocado oferă rezultate vizibile. Bogat în uleiuri naturale, avocado hidratează pielea, diminuează ridurile și tratează arsurile provocate de expunerea prelungită la soare.

Avocado nu trebuie să lipsească nici din meniul tău zilnic, nici din ritualul de înfrumusețare și îngrijire

De asemenea, luteina, unul dintre antioxidanții care se regăsesc în avocado, este esențială pentru elasticitatea și fermitatea pielii. Bogat în vitaminele C și E, care stimulează sinteza de colagen și, totodată, protejează împotriva efectelor negative ale razelor UV, acest fruct nu trebuie să lipsească nici din meniul tău zilnic, nici din ritualul de înfrumusețare și îngrijire.

Miere și zeamă de lămâie

Mierea este încă din Antichitate un ingredient natural esențial pentru sănătatea întregului organism, nu doar pentru îngrijirea tenului. Hidratând tenul în profunzime, poate fi aplicată direct pe față, ca o mască naturală, fiind eficientă pentru diminuarea ridurilor. Cum mierea elimină impuritățile și poate trata acneea și cicatricile de acnee, poate fi arma ta secretă pentru un ten frumos și sănătos.

Mierea este încă din Antichitate un ingredient natural esențial pentru sănătatea întregului organism, nu doar pentru îngrijirea tenului

Zeama de lămâie poate elimina punctele negre și poate oferi pielii o culoare uniformă. Acest ingredient natural luminează și exfoliază pielea și, grație proprietăților antibacteriene și antioxidante, ține bacteriile la distanță. Folosită cu regularitate, zeama de lămâie hidratează, purifică și tonifică tenul și, de asemenea, poate preveni infecțiile cauzate de germeni patogeni.

Zeama de lămâie poate elimina punctele negre și poate oferi pielii o culoare uniformă

Pentru exfolierea tenului, poți amesteca zeama de lămâie cu sare de mare. Pe de altă parte, pentru hidratarea în profunzime a tenului, poți mixa zeama de lămâie cu ulei de măsline sau ulei de argan. De asemenea, pentru a trata acneea și cicatricile de acnee, amestecă zeama de lămâie cu drojdie de bere și aplică mixul rezultat pe zona afectată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *