Specialiștii El Studio îți dezvăluie tainele machiajului perfect pentru buze

Fiecare dintre noi are perioade foarte aglomerate, iar o vizită la un salon de înfrumusețare din București, indiferent cât de aproape e acesta de casă sau serviciu, se tot lasă așteptată. Astfel, continuăm să visăm cu ochii deschiși la machiajul perfect și la ziua când ne vom putea răsfăța din plin la un salon de frumusețe, acolo unde un make-up artist profesionist, care folosește doar produse cosmetice de calitate, ne poate da imaginea la care am visat de atâta vreme.

Fiecare dintre noi visează la buze delicate, mătăsoase și senzuale

Noroc cu specialiștii salonului El Studio, care ne scot din încurcătură, oferindu-ne sfaturi de înfrumusețare pe care le putem urma acasă, în intimitatea propriului cămin. Astfel, fiecare dintre noi poate fi cu un pas mai aproape de machiajul perfect. Astăzi, specialiștii în frumusețe cu care ne mândrim aici, la El Studio, ne dezvăluie câteva din tainele machiajului perfect pentru buze. Nu de alta, dar fiecare dintre noi visează la buze delicate, mătăsoase și senzuale.

Machiajul perfect pentru buze = creativitate

Pentru a da un aspect plin buzelor tale, nu te sfii să aplici două straturi de ruj, de nuanțe diferite. Mai întâi, o nuanță mai închisă, aplicată pe toată suprafața buzelor, apoi, în centrul buzelor, o nuanță mai deschisă. Mixează cele două nuanțe ușor, cu vârfurile degetelor. Dacă îți faci griji că nuanța rujului este prea aprinsă, aplică doar un strat discret. Apoi, cu mișcări delicate ale vârfurilor degetelor, întinde rujul pe toată suprafața buzelor.

Nu te limita la o singură tehnică de machiaj pentru buze

Nu te limita la o singură tehnică de machiaj pentru buze. Poți obține un machiaj perfect pentru buze aplicând, în colțurile și pe marginile buzelor, o nuanță de ruj/gloss mai închisă decât cea pe care o vei aplica în centrul buzelor. Ai grijă ca tranziția între nuanțe să fie discrete, nu stridentă. Dacă te-ai plictisit de culorile creioanelor pentru buze din trusa ta de cosmetice, încearcă nuanțe noi pentru buzele tale, mixând două sau mai multe culori.

Buzele tale merită să fie răsfățate din plin

Îți poți accentua buzele ușor, desenând, cu ajutorul creionului pentru buze, o linie discretă deasupra liniei naturale a buzelor, aplicând apoi rujul, pentru un contur inedit. Dacă nu reușești să desenezi o astfel de linie, tocește ușor vârful creionului pentru buze, cu un șervețel sau un tampon din bumbac, și, apoi, încearcă din nou. În plus, un highlighter pentru buze, aplicat discret în centrul acestora, va da buzelor tale un aspect de luciu natural.

Buzele tale merită să fie răsfățate din plin

Dacă vrei buze delicate și catifelate, exfoliază-le, regulat, cu ajutorul unei periuțe de dinți, pentru a îndepărta celulele moarte. Apoi, înainte să aplici ruj sau gloss, răsfață-ți buzele cu un balsam, astfel rujul/glossul se va aplica mai bine, iar buzele tale vor fi mai delicate. Dacă ai buze subțiri, încearcă să eviți nuanțele închise de ruj sau gloss. De cele mai multe ori, o nuanță închisă va face ca buzele tale să pară și mai subțiri.

Dacă ai buze subțiri, încearcă să eviți nuanțele închise de ruj sau gloss

Când folosești un ruj sau un gloss aprins, fii atentă la direcția în care îl aplici pe buze. Acesta trebuie aplicat din centru spre colțurile buzelor. Astfel, buzele tale vor fi strălucitoare și pline. Vrei o nuanță mată pentru buzele tale? Aplică un strat discret de pudră pe vârful rujului și, după un minut, îndepărtează ușor excesul de pudră. Atunci când cumperi cosmetice pentru buze, ai grijă ca rujul și creionul pentru buze să fie de aceeași nuanță. La El Studio Shop, ai doar produse cosmetice de calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *