Și tu iubești manichiura semipermanentă? Citește despre avantajele și dezavantajele oferite de oja semipermanentă

În cele ce urmează îți punem la dispoziție un mic ghid informativ despre manichiura cu ojă semipermanentă.

Articolul nostru te va ajuta să înțelegi ce este manichiura semipermanentă, care sunt avantajele sau dezavantajele ei, ce să ceri atunci când mergi la un salon pentru manichiură semipermanentă, la ce sa fii atentă pentru a evita eventualele neplaceri sau cum să obții o manichiură semipermanentă cu ajutorul specialiștilor și produselor de calitate.

Ce înseamnă manichiură semi?

Manichiura semipermanentă se obține cu ajutorul unui tip de ojă foarte rezistentă, ce este aplicată şi activată cu ajutorul luminii UV din interiorul unei lămpi, creată special pentru o astfel de procedură.

Care sunt avantajele pe care le are manichiura / oja semipermanentă

Principalul avantaj al manichiurii cu ojă semipermanentă este rezistența în timp. O manichiură cu ojă semipermanentă poate dura, în medie, 3 săptămâni.

Spre deosebire de unghiile cu gel sau de cele acrilice, oja semipermanentă oferă un finisaj natural și este mai puțin invazivă pentru unghie.

Oja semipermanentă, ca și oja obișnuită, este disponibilă într-o gama variată de culori, astfel că, indiferent de sezon, eveniment sau dorință, poți alege culorile care iți plac și care te fac fericită.

Oja semipermanentă nu se crapă și nu se cojește.

Manichiura cu ojă semipermanentă nu este scumpă, are un aspect natural și rezistență pe măsură.

Oja semipermanentă se aplică repede și ușor; îndepărtarea ei este un procedeu la fel de simplu, folosindu-se un dizolvant special.

Manichiura semipermanentă se întreține ușor. Dacă unghia a crescut, până la o nouă vizită în salon, se poate aplica gel de aceeași culoare la baza unghiei, prelungind, astfel, efectul ei.

Exista dezavantaje ale manichiurii semipermanente?

Singurul dezavantaj al manichiurii semipermanente este dat de faptul că, la câteva săptămâni, trebuie să incluzi, în programul tău, o vizită la salon, pentru întreținere. Nu poate fi numit, în totalitate, dezavantaj, deoarece există soluții pentru menținerea efectului manichiurii semipermanente. De asemenea, aspectul nu este unul total inestetic, astfel că vizita la salon poate fi amânată pentru câteva zile.

Mai există și dezavantajul razelor ultraviolete, care sunt nocive pentru piele; expunerea repetată și îndelungată la UV poate să provoace afecțiuni diverse. De aceea, se recomandă perioade de repaus, în care unghia să respire și pielea să nu mai fie expusă la razele ultraviolete.

Apelează la specialiști pentru manichiură semipermanentă cu ojă de calitate

Dacă vrei o manichiură semipermanentă ca la carte, apelează la specialiști! Calitatea produselor folosite contează, în proporție de 90%, în obținerea unor unghii perfecte.

Înainte de aspectul estetic, este foarte important să te asiguri că instrumentarul pentru manichiură semipermanentă este sterilizat corect.

Etapa de pilire a unghiei naturale trebuie făcută ca la carte. O pilire excesivă duce la subțierea unghiilor naturale, cu efecte pe termen lung.

Vezi cum te pot ajuta specialiștii în manichiură semipermanentă ai salonului de înfrumusețare El Studio. Verifică disponibilitățile lor și programează-te acum la salon manichiura! Vezi detalii pentru programare Aici.

Poți încerca, de asemenea, și serviciile de epilare IPL de la salonul nostru!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *