Sfaturile El Studio pentru unghii mai sănătoase!

Dacă vă confruntați cu unghii deteriorate sau sensibile, El Studio  vă sare în ajutor cu unele dintre cele mai simple și eficiente modalități de îngrijire. Când tratamentele costisitoare nu mai dau rezultate, putem apela la câteva trucuri care să ne redea sănătatea unghiilor. Saloanele El Studio utilizează produse furnizate de către unii dintre cei mai mari producători din industrie, luând în considerare eficiența acestora și beneficiile aduse. Tocmai de aceea, echipa El Studio își dorește să vă dea sfaturi reale, care să aducă rezultatele mult dorite. Iată care sunt soluțiile noastre preferate:

 

Bucurați-vă de ojă

 

8-Ways-to-Keep-Your-Nails-Healthy-03-pg-full

 

Chiar dacă se spune că oja este cel mai mare inamic al unghiilor, aceasta nu va influența sănătatea unghiilor dacă este aplicată, purtată și curățată corespunzător. Pentru a vă proteja unghiile împotriva substanțelor nocive din ojă, aplicați un strat de lac protector ca bază. Acesta acționează ca un scut împotriva contactului direct dintre ojă și unghie. De asemenea, renunțați la produsele pe bază de acetonă și ștergeți unghiile cu produse care nu conțin această substanță.

Stratul de ojă nu este doar o culoare care ne pune personalitatea în evidență, ci un adevărat protector! Odată ce unghiile voastre sunt acoperite, riscul de a le lovi, zgâria sau rupe este redus.

 

Hidratați cuticulele

 

8-Ways-to-Keep-Your-Nails-Healthy-04-pg-full

 

 

Cuticulele constituie un aspect foarte important atunci când vorbim despre sănătatea unghiilor. Cuticulele și îndepărtarea acestora pot provoca infecții și alte afecțiuni cu potențial crescut de agravare. Pentru a evita toate acestea, experții recomandă o hidratare intensivă. Hidratarea se poate face cu ajutorul uleiurilor benefice pielii sau a cremelor concepute special pentru tratarea cuticulelor. De asemenea, dacă doriți să îndepărtați cuticulele, El Studio vă recomandă să apelați la serviciile saloanelor noastre de înfrumusețare. Aici, ustensilele utilizate vor fi sterilizate și mânuite cu cea mai mare atenție.

 

Tăiați unghiile cu regularitate

 

8-Ways-to-Keep-Your-Nails-Healthy-05-pg-full

 

 

Știm și noi cât de importante sunt unghiile lungi, dar mai ales menținerea acestora! Cu toate acestea, trendurile anului 2018 ne îndreaptă spre o formă a unghiei cât mai naturală. Pentru o creștere sănătoasă și corespunzătoare, unghiile trebuie tăiate cât mai des posibil. Procesul de creștere este asemănător cu cel al părului. Cu cât tăiem vârfurile deteriorate mai des, cu atât au șanse mai mari de a se regenera într-o manieră sănătoasă.

Purtați mânuși de protecție la contactul cu substanțe chimice

 

8-Ways-to-Keep-Your-Nails-Healthy-07-pg-full

 

Mănușile protejează unghiile împotriva substanțelor nocive din detergenți și alte produse pe bază de substanțe chimice. Dacă aveți de a face cu astfel de produse, încercați pe cât este posibil să nu vă supuneți unghiile la astfel de substanțe fără protecție sau pe durante lungi de timp. De asemenea, asigurați-vă că îndepărtați mereu substanțele după folosire prin spălare și rehidratare.

 

Cel mai important sfat pe care vi-l putem da este să faceți o vizită lunară la un salon de înfrumusețare. Experții în domeniu vă pot prezenta situația reală a unghiilor voastre și da cele mai bune sfaturi pentru a le aduce într-un stadiu de sănătate ideal. De asemenea, o manichiură bine făcută vă poate proteja unghiile împotriva deteriorării și impactului cu o muțume de factori externi. Te așteptăm în cel mai apropiat salon El Studio pentru o îngrijire ca la carte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *