Sfaturi pentru machiajul ochilor verzi

Machiaj ochi verzi

Despre persoanele cu ochii verzi se spune ca sunt speciale si aproape unice, avand in vedere ca doar 2% din populatia globului a fost binecuvantata cu aceasta culoare incredibila. In cazul femeilor, ochii verzi pot fi pusi si mai mult in valoare cu un machiaj deosebit.

Exista diferite trucuri pentru un machiaj profesional al ochilor verzi, despre care veti afla in cele ce urmeaza.

Sfaturi si tendinte in machiajul ochilor verzi

Despre persoanele cu ochi verzi se mai spune ca sunt linistite, prietenoase si foarte sensibile. Culoarea ochilor verzi este singura care se schimba in functie de vreme si dispozitie. Ochii verzi sunt mai des intalniti la femei decat la barbati.

Misterul este caracteristica principala a femeilor cu ochii verzi, ceea ce inseamna ca machiajul ochilor verzi trebuie sa adanceasca si sa accentueze acest mister. Iata cateva culori recomandate de profesionisti in machiajul ochilor verzi: nuantele metalice, nuantele de violet, auriul sau nuantele perlate se inscriu in topul nuantelor de farduri cu care nu vei da gres daca ai ochi verzi. De asemenea, ochii verzi pot fi puși în evidență cu nuanțe contrastante precum portocaliu pal, burgundy sau roz.

Machiajul discret al ochilor verzi

Daca esti adepta unui machiaj discret, tonurile de nude, bej, maro si lila sunt potrivite pentru machiajul ochilor verzi. Un eyeliner aplicat subtil pe pleoapa de sus, poate adăuga un plus de farmec unui machiaj natural, de zi.

Ai ochi verzi? Afla ce culori de farduri sa eviti

Nu toate nuantele de farduri se potrivesc ochilor verzi. Exista unele culori de farduri pe care trebuie sa le eviti, daca vrei un machiaj luminos. Asadar evita nuantele de albastru si tonurile de verde. Fardurile in tonuri de albastru trebuie evitate deoarece creeaza un contrast puternic. Nuantele de verde, in combinatie cu verdele ochilor, conduc la un machiaj mult prea incarcat.

Machiajul de seara pentru ochii verzi

Daca te pregatesti de un eveniment deosebit, ai nevoie de un machiaj de seara irezistibil. Opteaza pentru nuantele sidefate si culorile puternice. Machiajul smokey eyes este alegerea perfecta pentru un machiaj de seara deosebit. Nu vei da gres cu un machiaj smokey eyes in tonuri rosiatice sau in nuante de violet si gri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *